Ако сте ОВЕН, ЛЪВ или СТРЕЛЕЦ, неделята носи важни послания; ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ - очаква ви емоционален ден:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте ОВЕН, ЛЪВ или СТРЕЛЕЦ, неделята носи важни послания; ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ - очаква ви емоционален ден:
14002
Ако сте ОВЕН, ЛЪВ или СТРЕЛЕЦ, неделята носи важни послания; ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ - очаква ви емоционален ден:

В неделя ще ви се наложи да вникнете по-внимателно в думите на хора от семейството ви или на такива, с които ви предстои да имате контакт. Опитайте се да разберете тяхната позиция и техните чувства, независимо колко странни са те за вас.

Днес добро развитие могат да имат ваши финансови дела или разговори свързани с пари, които евентуално ще проведете с мъж.

Като цяло мъжете днес ще бъдат в по-добра позиция в паричните си дела, отколкото жените, които ще са по-емоционални и непредсказуеми. Денят вещае събитие от важен характер, което ще изиска подарък или букет с цветя, но всеки индивидуално ще вземе решение дали да присъства на такова събиране, според конкретната ситуация около COVID-19 в собствената си страна. 

В неделя част от разговорите ви ще бъдат свързани с новина или събитие свързано с жена от кръга ви приятели. През този ден младите мъже трябва да са по-разумни при даване на обещания или при ангажиране с различни важни неща, тъй като има вероятност да преценят неправилно ситуацията и да вземат погрешни решения. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес очаквайте новини, разговори или имейл от човек, който живее в друг град или държава. Някои от разговорите или ангажиментите ви днес могат да имат връзка с човек, който е в Отвъдното. Съновидения свързани с такива хора са много вероятни и носещи важни послания. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес нови или стари познанства и приятелства ще имат неочаквано развитие и ще са в основата на различни преживявания. Денят ще бъде динамичен и емоционален и ще остави важен спомен в живота ви. В неделя не игнорирайте значението на сънищата или предчувстията си. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще се опитате да приключите с  един ангажимет, за да имате ресурси и време да се възползвате от един нов шанс или предложение. Днес може да възникне леко здравословно неразположение, което не бива да допускате да се усложни. Новините или събитията, които се случват на разстояние от вас ще са повод за по-чести разговори с роднини или с приятели. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя новини свързани с приятели ще ви създадат притеснение, което няма да продължи дълго. Ако имате някаква уговорка с жена, то днес ще настъпи ситуация, която ще я промени. Днес избягвайте да задълбочавате неприятности или деликатни отношения, защото напрежението около вас е достатъчно голямо и без подобни натоварвания. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft