Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък благоприятен ден, Близнаци, Везни и Водолей благоприятен ден за събиране

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък благоприятен ден, Близнаци, Везни и Водолей благоприятен ден за събиране
27440
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък благоприятен ден, Близнаци, Везни и Водолей благоприятен ден за събиране

Петък ще ви подейства доста мотивиращо, защото денят е доста енергийно зареден. Бъдете ведри и приветливи към околните, защото това ще ви помогне да прогресирате по-лесно.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате благоприятен ден за пътуване или да посрещнете гости от друго населено място.

Новите ви контакти с хора от други градове или държави ще бъдат интересни и полезни за вас. Тъжните моменти може да имат връзка със съновидения или други преживявания свързани с хора от Отвъдното. Ще ви зарадва един телефонен разговор. Днес неочаквано за вас ще се изчисти една спорна ситуация или неприятност от миналото ви. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, пред вас е един интересен ден в материален или финансов план. Днес мнозина ще преминат през едно изпитание в брака си или ще имат различни преживявания свързани със стара любов. Хубавото е, че основното развитие на деня ви носи положителни резултати, независимо от ситуациите, които ви предстои да преживеете. Може да опитате късмета си с един билет от лотарията. Не разрешавайте сами битовите проблеми в дома си, а потърсете помощта и услугите на специалист.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък може да възникне конфликт на работното ви място, ако работата ви е свързана с пари. Бъдете внимателни с думи и обвинения. Изчакайте търпеливо развитието на събитията и избягвайте паника. Миналото ще намери начина да ви напомни за себе си, тъй като има вероятност да допуснете грешка, която сте преживяли вече. Този ден ще бъде благоприятен за събиране в дома ви с приятели или роднини. Добро развитие днес ще има ваш личен или семеен бизнес, особено ако предлага някакви онлайн услуги. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък може да възникнат в работата ви неприятности с мъж, който е колега, ръководител или клиент. Важните събития днес ще са свързани с вече преживени по-големи тревоги и притеснения. Днес ще може да се успокоите или да видите светлина около тяхното разрешаване. В здравословен план са възможни различни неразположения. Разговорите, срещите или делата ви свързани с финансов документ или договор ще имат положително за вас развитие. 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft