Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък благоприятен ден за реализация, Телец, Козирог и Дева важни финансови дела

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък благоприятен ден за реализация, Телец, Козирог и Дева важни финансови дела
27529
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък благоприятен ден за реализация, Телец, Козирог и Дева важни финансови дела

Деловият и личен напредък през този петък, ще даде ход на едно дълго и ползотворно сътрудничество между вас и вашето обкръжение от хора. Дейстайте почтено и не прибягвайте към хитруване.

Ако опитате да се отделечите от реалността, ще се изгубите.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще настъпи промяна във ваши планове свързани със семейството ви. Причина за това може да бъдат действията на други хора, техни опити за манипулация или прояви на неискреност. Днес не се опитвайте да разгадавате тайните на други хора, постарайте се да контролирате любопитството си. Не отказвайте на покана за среща, за разходка сред природата, за приятна вечеря навън и др. Като цяло петък ще бъде благоприятен ден за реализация на планове, които имате за вашия дом и бит. Роднини родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще имат нужда от вашето внимание. 
 

Ако сте родени под знака на Телец, Козирог или Дева, днес ще се ангажирате с важни финансови дела или ще ви се наложи да направите по-голям разход на пари. Не са изключени приходи в бюджета ви, но не бива да се разчита на това. Благоприятно развитие ще имат ваши планове свързани с хора извън вашето населено място. Като цяло денят ще се развие според вашите очаквания. Мнозина ще прекарат вечерта в приятна компания по важен повод: рожден ден, юбилей, годеж или други. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще следите събития или новини свързани с човек от кръга ви приятели. Вероятно това ще бъде някой, който в момента е извън вашето населено място поради някаква причина. Новите познанства днес ще ви обогатят с нови знания и умения. Петък вещае новина свързана с неочаквана случка в живота на близък човек. Днес ще имате запомнящи се преживявания с хора родени под огнените зодиакални знаци. Избягвайте конфликти с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес не се страхувайте да покажете своите емоции и чувства, но не и такива свързани с негативизъм. Направете равносметка на дните от началото на седмицата досега: какво сте успели да свършите и какво сте научили. Постиженията през тези дни са благодарение единствено на вас, защото вие сте ги активирали със собствените си действия. Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване, за срещи и събирания с любими и приятни хора. Днес ще усетите ползата от едно трудно решение, което сте взели в миналото си. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft