Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък съдбата ще ви даде късмет или шанс, Близнаци, Везни и Водолей емоционално събитие

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък съдбата ще ви даде късмет или шанс, Близнаци, Везни и Водолей емоционално събитие
32147
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък съдбата ще ви даде късмет или шанс, Близнаци, Везни и Водолей емоционално събитие

Днес трябва да действате с необходимото внимание. Бъдете по-скромни и тихи от очакваното.

Не се въвличайте в неприятности и в никакъв случай не привличайте вниманието към себе си. Това е най-правилния подход днес!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес важно значение за личните ви или професионални дела ще има влиянието или взаимоотношенията ви с човек, извън вашето населено място. Петък ще бъде ден, в който съдбата ще ви даде късмет или шанс. Ще бъде грешка от ваша страна, ако допуснете неискреност или манипулативност в действията си. Този ден ще бъде запомнен от мнозина от вас с неочаквана промяна или събитие, което може да промени по някакъв начин живота ви. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес нетърпението може да бъде в основата на неприятни спорове и конфликти. Емоционалното ви състояние ще бъде нестабилно, а по-голямата ви чувствителност ще ви връща към неприятни преживявания от миналото ви. В петък развитието на деня ще зависи от самоконтрола върху собствените ви емоции и действия. Днес ваш приоритет трябва да бъдат планове свързани със семейството ви и с кръга ви от роднини. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък мнозина ще планират да пътуват на различни разстояния. Комуникацията ви с хора, които ще срещнете днес, трябва да бъде предпазлива и добре да преценявате какво може да споделите. Някои от вас ще бъдат въвлечени в проблемите на роднина или приятели. В работата си ще преживеете емоционално събитие свързано с колеги или клиенти. Това ще бъде благоприятен ден за професионална реализация, за представяния или нови начинания свързани с работата ви. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък е време, в което ще трябва да си наложите да покажете съчувствие и разбиране към нуждите и стремежите на хората около вас. Битовите проблеми в дома ви, могат да са причина за мрачно настроение, което само ще разпилее силите и енергията ви. Петък няма да бъде благоприятен ден за разрешаване на имотен казус, за който вече има възникнали противоречия в роднинските ви отношения. Днес внимание ще изиска разговор с мъж, който ще се опита да ви предложи, продаде или ангажира с нещо, за което вие вътрешно имате съмнение. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft