Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък успокоение в живота, Телец, Дева и Козирог светлина и благоприятни обстоятелства

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък успокоение в живота, Телец, Дева и Козирог светлина и благоприятни обстоятелства
17626
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък успокоение в живота, Телец, Дева и Козирог светлина и благоприятни обстоятелства

Петък ще бъде от дните, които ще ви предосавят шанс за реализиране на целите. Не се колебайте да поемете преценен риск, ако той ви се стори оправдан.

Действайте без да вредите на хората около вас!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес мислете много преди да говорите или преди да действате. Независимо какви са вашите причини или цели, има голяма вероятност да провокирате конфликт, поради несъгласие от страна на други хора. Разговор с жена може да внесе успокоение в живота ви, по въпроси които ви създават емоционален дискомфорт. В работата или в бизнеса си ще може да се зарадвате на добро постижение или на добра за вас новина. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък ще ви донесе много светлина и благоприятни обстоятелства за развитие. Днес ще ви зарадват новини или събития свързани с дете или с млади хора. Влиянието на други хора в живота ви днес ще бъде позитивно и продуктивно за вас. Емоционални преживявания може да имате с хора, които живеят с вас или наблизо. Във финансов план ще имате своите добри възможности, но всичко ще зависи от желанието ви да работите и да влагате нови идеи в работата си. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще имате очаквания за развитието на ваши планове, които ще искате да приключите преди края на седмицата. Някои от очакванията ви ще бъдат свързани с разговор или с общи действия с представители на зодиакалните знаци Козирог, Телец или Дева. Този ден носи късмет на всеки един от вас, но това няма да има нищо общо с изпълнение на ваши капризи. Неприятна новина може да разстрои някои от вас, но приемете конкретната ситуация философски, защото има някакъв смисъл в нея. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък се постарайте да се освободите от тревогите и безпокойствата, които контролират емоциите ви през последните дни. Днес ще бъде важно да изградите и съхраните хармония вътре в себе си, в дома в който живеете и в семейството, което имате. Петък ще бъде благоприятен ден за промени или нововъведения в дома ви, за вземане на важни решения свързани със семейството или с имот, който притежавате. Планове свързани със срещи или събирания ще имат благоприятно развитие както днес, така и през предстоящите почивни дни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft