Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда благоприятен ден за еротични преживявания, Рак, Скорпион и Риби изненади

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда благоприятен ден за еротични преживявания, Рак, Скорпион и Риби изненади
14455
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда благоприятен ден за еротични преживявания, Рак, Скорпион и Риби изненади

Срядата ще бъде един доста интересен ден в много отношения. Изпълнен с летни емоции и нови запознанства, които в по-късен етап от живота могат да се превърнат въвважен фактор в живота на две зодии.

Възможно е жените на около 35-40 години да получат щедър подарък от половинките си, или близък роднина. Добре е днес да се вслушвате във вътрешния си глас, който ще ви подскаже решенията на важни въпроси, които ви касаят и трябва да вземете до края на седмицата.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще бъде важно да си дадете достатъчно време за почивка, независимо, че все още е средата на седмицата. Изчистете нервното напрежение от тялото и душата си и прочистете ума си за нови идеи и дела. В сряда не се стремете да направите каквото и да било единствено за себе си или за семейството си. Нека събитията се развиват естествено, а вие бъдете наблюдатели. Сряда ще бъде благоприятен ден за любовни и еротични преживявания, особено с вече създадени партньорски отношения. 

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда се постарайте да живеете собствения си живот и не се намесвайте в житейските дела на други хора (дори това да са вашите собствени деца). Днес няма да изгубите нищо, ако останете повече време сами, но не игнорирайте опитите на други хора да контактуват с вас. Днес не пренебрегвайте думите или помощта, която ще ви бъде предложена от страна на мъж. 

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, различни събития в сряда ще ви накарат да се замислите за причината относно тяхната поява, тяхното евентуално развитие и завършек. В сряда всичко свързано с пътуване или с хора от различни разстояния ще бъде безпокойство и напрежение за вас. Избягвайте да пътувате днес, освен ако това е свързано с основната ви работа или няма как да промените плановете си. В такъв случай бъдете внимателни с транспорта и с концентрацията си по време на шофиране. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, въпреки изненадващото развитие на някои събития в сряда, запазете хладнокръвие и останете здраво стъпили на земята. Днес избягвайте паника и излишен стрес, защото това ще рефлектира негативно върху всички останали членове на семейството ви или на работния ви колектив. Колкото по-внимателно действате, колкото повече време си давате за обмисляне на действията и решенията ви, толкова по-стабилни резултати ще можете да постигнете. Моментите на тъга ще бъдат провокирани от обидни или необмислени думи на хора, с които ще имате контакти в сряда.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft