Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък голям прогрес във дела свързани с пари,Близнаци, Везни и Водолей благоприятен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък голям прогрес във дела свързани с пари,Близнаци, Везни и Водолей благоприятен ден
27692
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък голям прогрес във дела свързани с пари,Близнаци, Везни и Водолей благоприятен ден

Позитивен ден като цяло! Именно така можем да характеризираме този четвъртък. Ще имате реална възможност да подобрите чувствително финансовото си положение.

Бъдете активни и вярвайте в себе си!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес не очаквайте голям прогрес във ваши дела свързани с пари. Ще имате разговор, чрез който ще получите важна новина или полезна за вас информация. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за романтични срещи и преживявания. Конфликт с жена може да ви покаже нейните истински намерения или очаквания във вашите отношения. Това е дем в който ако загубите нещо, то трябва да се приеме като съдба. Не бива да влагате негативни емоции в една такава загуба, независимо с какво е свързана. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще може да развиете започнати вече задачи или ангажименти. Днес може да ви натъжи новина от друго населено място. Бъдете внимателни във финансовите си дела, въпреки че денят не изключва приятна изненада. Това ще бъде благоприятен ден за осмисляне на досегашните ви действия, постижения или загуби. Време за вземане на важни решения, свързани с промени в живота ви, които предстоят. Те могат да имат емоционален, материален или финансов характер, но техния старт не започва днес. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде благоприятен ден за организиране на ваши планове и задачи свързани с пътуване или с хора от различни разстояния. Днес събития или новини ще бъдат причина за вземане на решения и обмисляне на ваши бъдещи действия. Днес конфликтите могат да имат доста неприятно развитие, затова изпозлвайте още в тяхното начало вашите дипломатически умения. Мислете какво говорите, какво и с кого споделяте. Днес се стремете да запазите тишина около себе си, не натрапвайте присъствието си, мнението си и избягвайте коментари (дори някой да изиска такива от вас). 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък вложете време и енергия във важни за дома ви дела или ангажименти. Те могат да ви костват повече напрежение при тяхното изпълнение, но резултатите ще са важни за вас. В работата си, бъдете тактични с хора, които днес ще имат лошо настроение. Денят ще изиска от вас повече търпение при разрешаване на вече възникнали проблеми свързани с човек от семейството ви. Вероятни с аконтакти с представители на различни държавни или банкови институции. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft