Ако сте Овен, Лъв и Стрелец събота е благоприятен ден, Рак, Скорпион и Риби шансове и късмет

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец събота е благоприятен ден, Рак, Скорпион и Риби шансове и късмет
13688
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец събота е благоприятен ден, Рак, Скорпион и Риби шансове и късмет

Съботният ден ще премине под знака на добре прекараното време с приятели и семейни срещи. Три зодии ще имат късмет повече от останалите, защото ще се случи така, че може да получат неочакван приход или ново предложение, на което няма да могат да откажат.

Съботата ще бъде приятен ден, въпреки неприятното време навън-Трябва поне в събота да загърбите проблемите и да се насладите на почивката, за да може пълноценно да си отдъхнете преди старта на новата работна седмица.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще бъде благоприятен ден за разговори или действия свързани с пари. Не игнорирайте съветите или информацията, която ще получите от жена, независимо от нейната възраст. През този ден ще може да постигнете много, затова планирайте добре ежедневните си задачи. В събота ще получите интересни новини свързани с човек роден под знака на Скорпион, Рак или Риби. 

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще вторачите вниманието си в различни битови ангажименти, ремонти или подобрения. Това може да изнерви другите членове на семейството ви и да възникнат противоречия и конфликти. Това е един благоприятен ден за срещи и разговори с приятели от близо и далеч, които ще ви заредят с различни емоции, от които ще получите интересна информация и новини. 

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще имате нестабилно настроение, със склонност по-скоро към песимизъм и преживяване на лесни разочарования. Ще има неща в семейството, които ще ви притесняват или натоварват емоционално, но те не са от днес. В събота ще бъде важно да се стабилизирате емоционално и да вложите повече оптимизъм и настроение в действията си. 

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, събота ще бъде ден в който определено няма да прибързвате в действия или решения. Ще сте склонни да си давате достатъчно време за преценка на нещата, преди да предприемете конкретни стъпки. Този ден носи шансове и късмет в неща, с които сте се провалили преди време или сте ги стопирали поради липса на ресурси и благоприятни обстоятелства. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft