Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък важен ден, Близнаци, Везни и Водолей радостна новина

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък важен ден, Близнаци, Везни и Водолей радостна новина
9319
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък важен ден, Близнаци, Везни и Водолей радостна новина

Петъкът ще трябва да се стегнете и най-вече да дадете всичко от себе си, за да приключите успешно последния ден о тработната седмица. Не се поддавайте на емоциите, които ще ви попречат! Не бива да се отпускате преди края на работния ден, за да не ви изиграе това лоша шега за следващата седмица.

Жените на около 35-годишна възраст ще трябва да се пазят от измама, както и самите те да не си позволяват да играят нечестно, защото нали знаете, че всичко рано или късно се връща! Вижте какво ви очаква в петък според вашата зодия:

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате някои лични притеснения свързани със семейството си. Може да ви тревожи здравето на ваш роднина или вашето собствено здраве. Семейните ви дела може да се развиват по-бавно или с различни затруднения, което също ще ви въздейства неприятно. Днес ще бъде важно да съхранявате хармонията в отношенията си с хората около вас, тъй като от това ще зависи как ще преживеете този сложен и деликатен ден. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате разговори или ангажименти с млада жена. Вероятно става дума за действия, за които ще имате предварителна уговорка или нагласа. Отношенията ви са представители на зодиите Козирог, Дева или Телец, ще са добри, само ако са на романтична основа. В противен случай борбата за надмощие ще бъде много осезаема. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще имате нужда да общувате повече с приятели или с хора, с които имате общи интереси. Разстоянията няма да бъдат проблем за комуникацията ви с тях. Днес ще сте способни да акумулирате много информация и знания. В петък ще ви зарадва новина свързана с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък ще бъде важен ден за вашата работа и това означава, че вие ще трябва да се мобилизирате максимално и да не отлагате нищо за следващата седмица. Мислете добре кое е важно за вас, и кое е само загуба на време. Събития в живота на човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв ще бъде повод за различни мисли и философски разсъждения.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft