Ако сте Рак, Скорпион и Риби в събота следвайте своята интуиция, Близнаци, Везни или Водолей финансови ангажименти

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в събота следвайте своята интуиция, Близнаци, Везни или Водолей финансови ангажименти
19613
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в събота следвайте своята интуиция, Близнаци, Везни или Водолей финансови ангажименти

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота трудно ще следвате предварителните си планове и ангажименти, тъй като този ден ще дойде с някои неочаквани събития и ситуации. Днес ще разговаряте повече с жени от кръга си роднини, или ще имате повече ангажименти с тях.

Възможно е да ви изненада новина свързана със сватба или друго важно семейно събитие в живота на жена, която познавате. Като цяло днес някой новини ще успеят да ви изненадат. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще сте склонни към нетърпимост спрямо действия и думи на хора около вас. Лесно ще правите негативни коментари, което ще ви постави в деликатна позиция. Ако днес възникнат конфликти, в повечето случаи те ще бъдат по ваша вина, независимо дали сте готови да признаете този факт. Това ще бъде благоприятен ден за работа, където с повече концентрация и по-малко емоции, ще можете да постигнете много. В работата и при изпълнението на ежедневните си задачи избягвайте конфликти с жена, тъй като тя ще намери начин да ви отвърне с друг неприятен жест или коментар. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота темата на основните ви задачи и задължения ще бъде свързана с пари и с финансови ангажименти. Възможно е тези неща да имат връзка с хора от друго населено място или с пътуване, което вие или някой от семейството ви ще предприеме. Този ден ще благоприятства контакти и ангажименти с чужденци или с чужбина. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, през този ден следвайте своята интуиция, игнорирайте всякакви емоции, капризи и желания, които са нереални, невъзможни за реализация. Този ден ще изиска от вас да вникнете дълбоко в себе си, в опита който сте натрупали досега, мъдростта която сте събрали чрез различните си преживявания. Само стъпили на една такава база, ще можете да преминете през този ден без сътресения и без провокиране на неприятни отношения и ситуации. Днес покажете силата на духа си и оставете желанията на тялото си на заден план.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft