Ако сте Рак, Скорпион и Риби, в събота ще имате настроение за отдих, Близнаци, Везни и Водолей-Приятно прекарване

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Рак, Скорпион и Риби, в събота ще имате настроение за отдих, Близнаци, Везни и Водолей-Приятно прекарване
25606
Ако сте Рак, Скорпион и Риби, в събота ще имате настроение за отдих, Близнаци, Везни и Водолей-Приятно прекарване

Събота ще ви помогне да се справите с някой житейски трудности, които отдавна ви притесняват. Следвайте личния си ритъм на поведение и едва ли ще се подведете по мотивацията на някой дръг.

Успехът е с вас!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще сте нетърпеливи и лесно обидчиви на коментари или забележки на хора, с които ви предстои да имате контакт. Това определено ще бъде ваша загуба, защото ще ви направи трудни за комуникация, за обща работа или други ангажименти. Днес насочете вниманието си към подредбата в дома, освежаването на някои кътчета в жилището, където живеете или друга домакинска работа според конкретните метеорологични условия в района, където живеете. Не бързайте да се разделят днес с хора, само защото имате различни пътища на развитие. Раздялата ви няма да бъде дълга. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота почти през целия ден в мислите ви ще бъде човек, който е ваш роднина, приятел или е в Отвъдното. Това най-вероятно ще се дължи на факта, че тази личност ви липсва или имате в момента сложни отношения. Събота ще бъде приятен ден за социални контакти, събирания и разговори с хора от близо и далеч. Едно неочаквано събитие може да ви изненада приятно. Днес ще очаквате разговор, който трябва да ви помогне да получите отговори на важни за вас въпроси. Младите жени ще имат благоприятен ден за пътуване, но и неблагоприятно време за емоционални решения. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще ви бъде приятно да прекарате повече време с деца или млади хора, които са ваши дъщери, внучета и други. Възможно е днес да имате конкретен повод за подобно желание: рожден ден, разходка сред природата, посещение на специално място и др. В събота може да разговаряте или да получите новини свързани с важни за вас финансови отношения и ангажименти, чието развитие предстои през следващата седмица. Днес направете всичко възможно да радвате хората около вас. Не се страхувайте да следвате техните желания, стига те да не конфронтират със собственото ви достойнство. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате настроение за отдих и ще насочите вниманието си единствено към задължения, които не могат да бъдат отложени. Ще обсъждате с приятели или роднини последните новини около неприятна ситуация в живота на хора, които познавате. Ако планирате пътуване днес, вероятно някой около вас ще ви изненада с поведението си или с разговор, който ще ви озадачи. В любовта не проявявайте инат, капризи и не насилвайте чувствата и търпението на партньора си. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft