Ако сте Телец, Дева и Козирог в понеделник интересна среща, Близнаци, Везни и Водолей големи постижения

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Телец, Дева и Козирог в понеделник интересна среща, Близнаци, Везни и Водолей големи постижения
28226
Ако сте Телец, Дева и Козирог в понеделник интересна среща, Близнаци, Везни и Водолей големи постижения

Понеделникът ще бъде наистина интересен ден-Ако сте Близнаци, Везни или Водолей, ще има с какво да го запомните. Динамиката ще бъде във всяко едно отношение-Именно летящият старт на седмицата ще обуслови цялата седмица, като се започне от любовните отношения, та се стигне до работата и новите шансове, които ще получите.

Печалба също ще има, но не на всяка цена. Ако имате възможност предварително да разгадаете, какво е възможно да се случи, тогава чак вземете правилното решение.


Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще преживеете стресова или конфликтна ситуация свързана с жена, която е от кръга ви колеги, клиенти или съседи. Присъствието на човек, който е на по-висока професионална или обществена позиция от вас, може да изиграе положителна роля във личните ви дела. В понеделник внимавайте за какво харчите парите си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате интересни срещи или нови познанства с най-различни хора с ранообразни интереси. Това ще бъде благоприятен ден за нови романтични срещи и познанства. В понеделник избягвайте споровете и конфликтите, с хора които ви обичат, защото може да ги нараните с думите си. След това вашето извинение дори да бъде прието ще остави горчила в отношенията ви за дълго време...

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник трябва да се концентрирате максимално върху професионалните си задължения. Старайте се да бъдете коректни, точни и да не допускате грешка в работата си. Днес ще имате възможност да постигнете много, затова не разпилявайте времето и ресурсите си. В контактите си с хора от миналото ви, трябва да бъдат предпазливи с информацията, която споделяте. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще ви развълнува събитие или новина свързана с жена. Това събитие ще изиска от вас бърза или разумна реакция или решение. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване независимо от неговата цел. Мнозина ще се зарадват на новина (събитие) свързано с човек от друго населено място. Денят ще изиска от вас по-внимателно отношение към всичко свързано с пари или с финансови документи. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft