Ако сте Телец, Дева и Козирог в сряда ще се радвате на пари, Близнаци, Везни и Водолей важна среща

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Телец, Дева и Козирог в сряда ще се радвате на пари, Близнаци, Везни и Водолей важна среща
22418
Ако сте Телец, Дева и Козирог в сряда ще се радвате на пари, Близнаци, Везни и Водолей важна среща

Срядата ще бъде благоприятен ден за разговори или действия свързани с пари предимно в семейството или с роднини. В сряда ще разрешите проблеми или неприятности, но това ще стане след като сте взели важни решения или сте преценили реалните си възможности.

Жените на около 40-годишна възраст ще получат важна новина, покана или предложение, което не бива да пренебрегват.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще ви се наложи да общувате с някой, който има негативно отношение към вас. На мнозина от вас сряда ще донесе повод за носталгични настроения най-вероятно свързани с минало събитие. Днес ви предстои важен разговор или ще получате важна новина, която може да има връзка с дете или с млад човек. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате неочаквана среща или ще получите покана, която трудно ще може да откажете. Днес ще ви зарадва съобщение или телефонен разговор с човек, който живее или работи в друго населено място. Днес мнозина ще могат да се зарадват на пари или на финансов документ. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще сте колебливи, емоционални и много чувствителни. Ще ви бъде трудно да се концентрирате в един определен ангажимент. Любовният ви и семеен живот ще зависи от настроението ви. Днес не пренебрегвайте здравословния начин на живот.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда не се страхувайте от неприятните или неочаквани преживявания, които ще имате днес. Независимо с какво ще са свързани, те ще отворят място за нови, по-добри неща в живота ви. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване. Днес мнозина ще вземат решение свързано с имот или с лични вещи. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft