Александра Сърчаджиева с голяма промяна от много време насам

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Александра Сърчаджиева с голяма промяна от много време насам
9454
Александра Сърчаджиева с голяма промяна от много време насам

Шефът на Сатирата Калин Сърменов е вдигнал заплатите на подопечните си актьори почти двойно.

През новия театрален сезон звездите на трупата, като Александра Сърчаджиева, Силвия Лулчева и Кирил Ефремов ще получават с 40% по-високи надници. Въпреки това парите им не надвишават средната за страната брутна заплата от 1200 лв.

Затова и повечето актьори на щат в Сатирата са принудени да запълват бюджета си и с други изяви.

Най-успешна в момента е Алекс Сърчаджиева, която гледаме като водещ на "Игри на волята". Освен това тя играе и в редица постановки, а в момента, по идея на Сърменов, подготвя и моноспектакъл, посветен на живота й. Той щял да бъде нейната изповед пред публиката и се очаква съвсем скоро да бъде обявена и дата за премиерата.

Междувременно Алекс се справя като истинска героиня, лавирайки между ТВ изявите си, репетициите и ангажиментите като водеща на корпоративни събития. Актрисата не разчита на помощ от никого и сама се справя с битовите сметки, собствените си разходи и тези на дъщеричката й от Иван Ласкин, който почина навръх Йордановден тази година.

9 месеца след внезапната му смърт, голямата му любов все още не си е стъпила съвсем на краката. Наскоро Алекс сподели, че снимките на "Игри на волята" са успели да я разсеят то тъгата, но откакто се прибрала обратно в София, я налегнали проблемите.

Тя все още изпитва страх с дъщеря й да нощуват сами в семейния дом, където с Иван бяха щастливи години наред. Затова и често гостува на близките им приятели - рокаджията Фънки и семейството му. От тази есен наследничката на Иван и Алекс е ученичка в трети клас, предават от Ретро.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft