Анджелина Джоли е бременна отново с близнаци!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Анджелина Джоли е бременна отново с близнаци!
8787
Анджелина Джоли е бременна отново с близнаци!

Анджелина Джоли е бременна отново с близнаци!

 

Брад Пит и Анджелина Джоли  празнуваха номинацията на Брад за Оскар, но те имат и още един повод да празнуват- Анджелина е отново бременна с близнаци момчета ! Близък източник съобщава как двамата се радвали, че тя успяла да забременее доста бързо този път. Смeтнали, че просто така било писано.

Последният ултразвук на Анджи показал, че тя е бременна с близнаци момчета, което изненадало и двамата и те не могли да го повярват. Броят на децата вече ще бъде не 7, а 8! 
Бъдещите родители на новите членове на семейството били изключително радостни, че ще бъдат благословени отново с близнаци! 
След като разбрал новината, синът им Мадокс попитал-“Е, сега няма ли да се ожените?“, на което Брад отговорил „Всъщност, да, бихме исакли!“. 
Новите деца ще донесат и много нови промени в живота насемейството с появата си. За първи път, Анджелина и Брад дискутират, дали Анджи да роди децата си в САЩ за пръв път и това щяло да означава много за бабите и дядовците, които имали желание да са наблизо, когато новото поколение се появи на бял свят. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft