Астрологична прогноза за днес-Да се избягват интимности и лоши мисли, защото може да стане страшно!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Астрологична прогноза за днес-Да се избягват интимности и лоши мисли, защото може да стане страшно!
1926
Астрологична прогноза за днес-Да се избягват интимности и лоши мисли, защото може да стане страшно!

13 слънчев ден – Денят е свързан със Звездите ( Звездата Сириус), небесната механика, носи мир и равновесие. Ден, когато се откриват вратите на бъдещето, един от най-добрите дни за инициация, време за излизане на ново равнище.

Това заяви астрологът Ивелина Пенчева пред bulgaria.utre.bg.

Тотем – Еднорога, Пегас, символ на честност и безстрашие.

Денят е подобен на енергиен дъжд. Днес лесно може да се освободите от чужда негативна енергия, но и лесно може да станете жертва на психо-енергийни атаки (чужда завист и ненавист), затова се погрижете за собствената си защита чрез познатите ви техники.

Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и да се освобождавате от негативна енергия. Подходящо е за работа с интелектуален труд. Може да решавате логически задачи.

Добър ден за всякакви игри. Препоръчва се в този ден да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате, да се занимавате с астрология. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Не се препоръчва интимност и да се сключва брак (може да завърши с развод).  Дори животните не бива да се допускат близо едно до друго. Не се препоръчва рязко да скъсвате с хората, да се подстригвате, да режете нокти, да вземате вана. Диета – Нужно е да се яде по-малко, да се избягва месната храна. Добре е да се яде прясно изпечен хляб, солена извара и солено сирене. 

 

Да се избягват всички блатни цветове и пясъчно жълто. Знамения – Най-добрият индикатор на деня е утрото – първият час, след като сте се събудили.

Ако в този час често се чешете по шията – ще вземате пари, ако се почешете по гърба – неприятности с децата, с любовта, нежелана бременност. Проблеми със стомаха – неприятности, свързани с работата. Добри знамения са тези, които са свързани със звездите, с имена, с числа – те съдържат информация. Хубаво е още от сутринта да почувствате сладък вкус в устата си. Добре е да намерите блестящи предмети.

Лошо е, ако времето е мокро, ветровито. Не е на добро да счупите нещо – чаша, чиния. 

Сънища – Символичните сънища не се сбъдват, а конкретните – в кратки срокове. Да видите огън – знак за защита. Да плувате – ще попаднете под зависимост. Да видите книга или нещо да пишете – ново запознанство.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft