АСТРОПРОГНОЗАТА за седмицата: БЛИЗНАЦИ, нови предизвикателства! РАК, придвижване към целите! КОЗИРОГ, късмет във всичко!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
АСТРОПРОГНОЗАТА за седмицата: БЛИЗНАЦИ, нови предизвикателства! РАК, придвижване към целите! КОЗИРОГ, късмет във всичко!
46599
АСТРОПРОГНОЗАТА за седмицата: БЛИЗНАЦИ, нови предизвикателства! РАК, придвижване към целите! КОЗИРОГ, късмет във всичко!

АСТРОПРОГНОЗАТА за седмицата от 26 октомври до 1 ноември

Овен

Овенът ще се нуждае от своя дар за убеждаване тази седмица. Първата половина от седмицата ще бъде успешна, за да се установят взаимоотношения с колеги: ще могат да възприемат чар, изоставяйки импулсивността. Така че няма да е трудно да спечелите околните. През втората половина на седмицата промяната в имиджа ще бъде от полза. Нова визия ще ви помогне да повишите самочувствието си и да получите много комплименти.

Телец

Хората от този знак в началото на седмицата може да се нуждаят от подкрепа от близките си, така че астролозите препоръчват да се изграждат взаимоотношения в семейството и да не се срамуват да поискат помощ. До средата на седмицата енергията на планетите ще бъде благоприятна за активна работа и  привличане на финансово благосъстояние. Жените Телец трябва да укрепят биополето, за да завладеят нови върхове и да внесат положителни промени в живота.

 Близнаци

Въпреки известния енергиен дисонанс, Близнаци ще могат да прекарат една седмица успешно. Рецептата за щастие е проста: анализиране на ситуацията, работа върху грешки, култивиране на най-добрите качества в себе си. Увеличаването на енергията ще ви помогне да се справите с всякакви трудности, а способността да отговаряте на нови предизвикателства с оптимизъм ще ви позволи лесно да постигате целите си и да създавате отлична репутация за себе си ден след ден.

 Рак

Рак тази седмица ще им помогнат да се доближат до личното си щастие, като могат да се придвижат към целите си, без да се разсейват от само. Затоплящите напитки ще бъдат полезни както за имунитета, така и за повишаване на настроението, а доброто настроение ще помогне на Раците лесно да постигнат това, което искат.

 Лъв

Лъвовете тази седмица трябва да обърнат внимание на заобикалящата ги среда и да ограничат комуникацията с тези, които се опитват да създадат конфликт или да манипулират. Сблъсъкът с такива хора може да бъде обезсърчаващ и не е най-добрият начин да повлияе както на настроението, така и на плановете. Астролозите препоръчват Лъвовете да се контролират и да се наслаждават на победата над емоциите, благодарение на което ще бъде възможно да се запази репутацията и да се прекъсне комуникацията с негативни хора .

 Дева

Девата тази седмица ще донесе дългоочакван пробив в бизнеса, ако насочите енергията към основния поток за решаване на належащи проблеми. Краят на октомври ще бъде активен, което означава, че е важно да останете в редиците. Дамите от този знак трябва да се научат как да си почиват навреме, както и да попълват резервите си от сила, за да започнат последния месец на есента с победа и да получат дългоочаквана и, разбира се, заслужена награда.

 Везни

 Везни в началото на седмицата, поради влиянието на звездите и планетите, ще трябва да преминат през няколко доста нервни дни. Способността да държите емоциите под контрол ще ви помогне да излезете от трудни ситуации. Астролозите препоръчват Везните да завършат октомври с положителна нотка и ако има неравности в бизнеса или личния живот, тогава е важно да ги изгладите.

 Скорпион

Тази седмица Скорпионите намират успех с повишено внимание и липса на бързане. Астролозите предупреждават този знак, че прибързаните решения могат да доведат до тъжни последици, както и да причинят лошо настроение. Можете да се справите с трудностите, ако започнете седмицата с положителни утвърждения и съставяне на план за действие, така че бавно да завършите планираните дейности и да започнете новия месец от нулата.

 Стрелец

Седмицата за  Стрелец ще бъде изпълнена с положителни емоции и за това не е нужно да полагате някакви специални усилия. Астролозите препоръчват да разчитате на съдбата и да започнете седмицата не с борба, а  с медитации за запълване с енергия . Правилният начин на мислене ще ви помогне да приоритизирате и да изпълните всичко, което е било планирано за края на октомври, без да бързате.

 Козирог

Тази седмица Козирозите ще имат късмет във всичко и остава само да не го изплашат с инат и нежелание да намерят компромисни решения. Астролозите препоръчват да разнообразите свободното си време, както и да се разсеете от скучна работа, за да отделите време за реализиране на нови идеи . Подобна промяна във вниманието ще ви позволи да се отпуснете и да намерите нов начин за решаване на болезнени проблеми.

 Водолей

Краят на октомври за Водолей ще бъде успешен, ако си спомните едно просто правило: не си позволявайте да тъжите и се научете да привличате това, което искате със силата на мисълта. Много ще зависи от правилната нагласа и ако започнете седмицата активно и с усмивка, тогава всичките седем дни ще преминат на вълна от положителна енергия. Грижата за вашето благополучие също е важна, за да не стане есента време на настинки .

 Риби

Астролозите препоръчват на този знак да започнат с мисълта, че животът е красив. Това отношение ще ви помогне да се справите с ежедневните дейности с лекота, както и да привлечете положителна промяна. Любимото ви хоби ще ви отвлече от есенния блус , а срещите с близки приятели ще бъдат ключът към страхотното настроение през всичките седем дни. За Рибите е важно да избягват общуването с токсични хора, което може да отмени всичко положително.

Дай твоята оценка:
4 от 10 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft