Благодарност на свекървата, която трябва да бъде поставена в кавички

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Благодарност на свекървата, която трябва да бъде поставена в кавички
3816
Благодарност на свекървата, която трябва да бъде поставена в кавички

Нормалният човек по принцип разбира, че не всеки може да бъде успешен. Но някои хора предпочитат изобщо да не го забелязват. Аз имам собствена молба, вие имате своя. Защо трябва да се настройвам и да ям пържени картофи? Не! Ще продължа да се глезя с хайвер. Като цяло ето историята, която искаме да разкажем.

БЛАГОДАРНОСТТА НА СВЕКЪРВА

„Със съпруга ми имаме малък двустаен апартамент. Наследих го от баба ми. Първоначално моите родители се дърпаха, но когато се омъжих, решиха да ни го дадат. Имаме две деца на 6 и 2 години. От момента, в който излязох в отпуск по майчинство, работих може би половин година. Трябва да сте с децата си, но няма да го оставяте през цялото време на родителите си.

Те обаче винаги са щастливи да вземат и двамата за уикенда, за да си починем със съпруга ми. И те винаги ще ни помогнат с пари, те разбират, че съпругът сега дърпа всичко върху себе си. Но свекървата се държи съвсем различно. Всъщност не съм против, просто имам с какво да сравня.

Тя самата живее в тристаен апартамент, плаща безумни суми за консумативи, в същото време не се отказва от нищо. Тя не се интересува много от живота ни, но е по-загрижена за това, че синът й ще й даде пари за тези комунални услуги навреме.

Съпругът й неведнъж й предлагаше да се отърве от този голям апартамент, да го продаде, да се премести в едностаен апартамент и да ползва разликата. Това може да покрие разходите, особено след като те биха били много по-малко. Не я молим да влезе в нашата позиция, но тя би могла да се издържа напълно. Но не, не по никакъв начин.

"Благодарността" на свекървата

В един прекрасен момент тя, както обикновено, дойде на гости (да предупреди за пристигането си не е в нейните правила: дори и торнадо щеше да се появи по-очаквано, но тя ще дойде, когато сметне за добре) и започна да разказва колко лош е бил животът й за и че не е плащала за апартамента от три месеца ... Въпреки че, доколкото си спомням, съпругът ми й даде пари не толкова отдавна.

И тя не се интересуваше, че и двете внучки са болни в момента, те се нуждаят от лекарства, че съм на щрек, защото трябва да държиш под око и двете, и да сервираш и на сина й. Не й пука, че имаме и ние разходи, че имаме заем за кола, че в крайна сметка имаме свой собствен живот и че не ядем червен хайвер с лъжици, но имаме банално картофено пюре и риба за вечеря.

Всъщност й дадох всичко. Свекървата, разбира се, беше обидена. Тя каза, че съм егоист и като цяло я мразя, но не е направила нищо лошо. Тя се обърна, напусна и след това се оплака на съпруга ми. Той не говори с мен от една седмица. Аз самата не исках да му говоря, защото той взе и плати сметките на майка си от джоба си.

Когато попитам, те казват, ами дъщерите му, аз просто мрънкам и ги отмятам. Добре, ще смърди и ще се размрази. Но вчера видях свекърва си в супермаркета, тя живее не толкова далеч от нас. Какво има в количката? Кроасани, сьомга, синьо сирене и пармезан, парче бекон. Срещу моите колбаси, мляко, яйца, овесени ядки и картофи. Това е, момичета! Благодарност от свекървата.

"

От редактора

Всъщност какво можеш да кажеш? Животът е един, всеки го живее в рамките на своите молби и съвест. Не обвиняваме никого, но бихме искали да знаем какъв съвет може да се даде на тази жена? Трябва ли тя да изрази своята гледна точка пред свекърва си или е по-добре да я игнорира и да продължи да живее живота си?

Благодарността на свекървата може да бъде различна. Например, като този, в кавички. Струва ли ни се или тя наистина не разбира какво послание се опитва да й предаде снахата? Споделете статията с други и след това не забравяйте да разгледате този материал за това кога бъдещата свекърва не е доволна от сватбата на сина си . Благодарим ви, че останахте при нас!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft