Брънсуикски пастет
    
    
    
                
            
                20 Ноември 2012
            
            
            10534
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	385 мл. наденички от черен дроб (Брънсуикска)
	100 мл. сирене крема
	1/3 ч. чаша подквасена сметана
	1 ч. лъжица лимонов сок
	1 ч. лъжица настърган лук
	черен пипер и чеснов прах на вкус
Разбийте на крем сиренето като постепенно прибавяте наденичката от черен дроб. Прибавете подквасената сметана. Бъркайте докато стане гладка смес. Прибавете лимоновия сок и подправките. Оставете да престои в хладилника най-малко 1 ч. (най-добре цялата нощ).
Препоръки: 1) Може да го сервирате като сос или да оформите от него топчета и да ги поръсите с нарязани ядки и пресен магданоз; 2) Сервирайте със солени бисквити, чипс или пресни зеленчуци.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








