Булчински прически 2013

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Булчински прически 2013
11868
Булчински прически 2013

1. Булчинска прическа Водопад от плитки  е голям хит тази година! Водопадът от плитки е особено красива прическа, както сами можете да се убедите!

2. Булчинска прическа   Балерински кок е доста лесно да се постигне и резултатът е страхотен! Друг вариант кок е прическата кок-кестен.

И двата варианта изглеждат невероятни за ежедневието, или за вашия сватбен ден.

3. Добър избор е прическата Рибя опашка за булки, която далеч не е една от най-популярните, но е наистина впечатляваща, въпреки че толкова много хора не знаят как се прави. Тайната при тази прическа е, да я разхлабите, след като сте готови със сплитането, както е в тази булчинска прическа по-долу.

4. Булчинската прическа Кок Шиньон се завръща и ще продължи да бъде силна тенденция през 2013 г.. Тя е изключително елегантна и изискана.

5. Булчинска прическа Френски Туист -Веднъж след като стана популярна прическа за сватба, Френският Туист се появява навсякъде. Можете да я носите леко разпиляна, както и по-строга и по-спретната за по-класически вид.

    

      

6. Булчинска прическа Вързаната на възел конска опашка е идеална за сватба, както и за ежедневни случаи, които да предадат свеж вид на косата ви.

        

7. Булчинска прическа Романтичен водопад - коса, която е оформена от едната страна и придава много сладък и романтичен вид.

          

Можете да изберете прическа, която да е всеки един от тези стилове, но аз силно препоръчвам да използвате професионалист за вашия сватбен ден, като изпробвате няколко различни варианта, преди да се спрете на някой определен. Може да направете проби с някоя от приятелките си, та нали за това са шаферките! Изберете прическа, която отговаря не само на стила на сватбата, но и на косата, която имате. 

Loading the player...
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft