Бутер банички с гъби и топено сирене

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Соленки
Бутер банички с гъби и топено сирене
Бутер банички с гъби и топено сирене
admin
Добавена от: admin
13135
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1/2 кг бутер тесто
200 г гъби
50 г топено сирене
сол
черен пипер
1/2 връзка магданоз
1 щип. мащерка
1 яйце

Време: 30 минути

Гъбите (200 г) се нарязват и бланшират във вряща подсолена вода. Отцеждат се. Маданозът (1/2 връзка) се нарязва на ситно, а топеното сирене (50 г) – на малки кубчета. Бутер тестото (1/2 кг) се нарязва на правоъгълници (12х12 см). Във всеки правоъгълник се слагат малко гъбки, сиренце, магданоз и мащерка. От правоъгълниците се правят „пакетчета”, които се намазват отгоре с разбито яйце. Нареждат се в суха тава с незалепващо покритие. Пекат се в предварително загрята фурна, докато получат златиста коричка.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft