Бъдещ баща беше опустошен да разбере, че бременната му съпруга всъщност му е сестра

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Бъдещ баща беше опустошен да разбере, че бременната му съпруга всъщност му е сестра
38285
Бъдещ баща беше опустошен да разбере, че бременната му съпруга всъщност му е сестра

Бъдещ баща беше опостушен да разбаре, че бременната му съпруга всъщност му е сестра

Повечето хора ще сметнатат, че идеята за романтична връзка с роднина е обезпокоителна. Но вредата от подобна ситуация не се ограничава до личните чувства.

В документ, споделен от Helsenorge, се обяснява, че децата, които са родени от родители, които са кръвни роднини, имат по-висок риск от заболявания, вродени дефекти, детска смъртност и по-кратка продължителност на живота.

В някои случаи бебетата изобщо не оцеляват.

Въз основа на тези рискове може да се разбере защо бъдещият татко е бил изключително притеснен, след като разбира, че е свързан с бременната си съпруга.

Сърдечно откровение

24-годишен потребител на Reddit сподели история в платформата, когато разбира, че 25-годишната му жена всъщност е негова сестра.

Потребителят разкрива, че той и съпругата му са заедно от осем години и са развълнувани да чакат първото си дете заедно. Никой от двамата не знаеше много за биологичния си баща и те имаха много малко общо с израстването си.

Според бъдещия татко биологичният му баща изоставил него и майка му преди много години. Нито една от майките на двойката не посочила биологичния баща в актовете за раждане.

Мъжът споделя, че в крайна сметка е открил истината от свекърва си, след като тя му казала името на биологичния баща на дъщеря си. Не отнело много време на човекът да събере две и две заедно, за да разбере, че един и същ мъж е баща и на него, и на жена му.
За да бъдат сигурни, двойката направила частен тест за ДНК и резултатите потвърдили, че са полубрат и сестра. Той пише:

“Въпреки това чувствата ни един към друг не са се променили и не искаме да се разделяме.

Въпреки това, един от основните източници на притеснение беше здравето на нероденото им дете. Бъдещият татко се е загрижил за рисковете за здравето от раждането на бебе от сестра му и никой от двамата не искал тя да направи аборт.

Той сподели своята история, за да потърси съвет от други хора.

Съвети за двойката

След тази публикация някои коментатори предложиха на мъжа съвет.

@ 1chippychopper724 казва:
Моля, срещнете се с генетичен съветник, те са виждали и се справяли с тази ситуация много пъти преди и могат да дават съвети и насоки без преценка.

@ purple-is-a -ruit-217 посъветва двойката да запази това за себе си.
Погребете го Ако някога излезе наяве, не сте знаели. Вероятността вашето бебе, да има проблеми, вероятно е малко по-голяма от нормалното, но повече от вероятно е  де се оправи. Родете бебето си. Обичайте жена си. Живейте си живота. Понякога този свят е странен.

@ 1taco_father530 се съгласява с горния съвет:
Искам да кажа, че бракът с близки членове на семейството обикновено е забранен поради голямата вероятност от генетични дефекти. Можете да стартирате всички тестове в света, но това не е по вина на нито един от вас. Вие сте просто двама души, които са се влюбили. Искам да кажа, просто не казвайте на никого за това ....... Все пак силно бих ви обезкуражил да имате повече деца заедно. Дори ако това бебе излезе здраво, не рискувайте. Просто осиновете дете или следвайте друг път, ако и двамата решите.

@ 1Grumpy_Troll176 смята, че двойката също не трябва да казва на никого.
Съгласен съм с всичко, което сте казали. Ако двамата все още се обичате, останете заедно. Ако искате да задържите детето, пазете го. Опитайте да нямате други деца. Не казвайте на никого за това.
Какви други съвети можете да дадете на този загрижен мъж?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft