Бърза бисквитена торта с капучино
    
    
     
                
            
                11 Януари 2015
            
            
            37192
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Разбийте добре яйцата със захарта, налейте сметана и отново разбийте, докато сместа за крема стане плътна.
Разтворете капучино на прах в топлото мляко. Всяка бисквита потопете в млякото и ги подредете върху подходящ поднос. Намажете с крема, а върху него отново подредете ред бисквити. Повторете процедурата, докато се изчерпат продуктите.
Последният слой нека бъде само с крем, който разпределете добре върху цялата повърхност на тортата. По желание украсете с шоколад.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








