Бързо пилешко с праз
    
    
    
                
            
                 9 Декември 2014
            
            
            34323
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    300 гр. пилешки пържоли
3 стръка праз
1 чаена лъжичка червен пипер
1/2 чаена лъжичка черен пипер
1 чаена лъжичка сол
Изчистете праза и го нарежете. Поставете в тенджера на огъня да омекне, след това добавете масло, сол, черен и червен пипер. 
Нарежете пържолата на кубчета, подправете и гя запържете. След това добавете в тенджерата с праз, пържете още известно време и обядът е готов!
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








