Бърз орехов сладкиш със сочна заливка
    
    
     
                
            
                 1 Септември 2015
            
            
            21386
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                За блата:
Яйцето се разбива заедно със захарта и киселото мляко (с миксер). 
Прибавят се брашното, какаото, содата и бие с тел до гладка смес. 
Сместа се изсипва в намазнена тава и се пече около 20 минути на 200 градуса. 
За заливката:
Млякото се смесва със захарта и маслото и се оставя да заври. Добавят се какаото, смлените бишкоти и ядки, след което сместа се дърпа от огъня. Обърква се добре. 
Изпеченият блат се залива топлата заливка. 
Забележка: Мерителната чаша е от 200 мл. 
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








