Бяла мусака от тиквички със сметана и кашкавал
    
    
     
                
            
                16 Октомври 2015
            
            
            14751
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Нарежете тиквичките на колелца, посолете и оставете да се отцедят от водата. От брашното, яйцата и водата направете смес за паниране. В сместа оваляйте тиквичките и ги изпържете в добре загрято олио. Подредете ги в тава за печене, намажете отгоре със сметана, поръсете с нарязан чесън, след това повторете процедурата, докато се изчерпат продуктите. Пъхнете ястието в добре загрята фурна и печете до зачервяване. 10 минути преди края на печенето поръсете обилно с настъргания кашкавал и върнете във фурната, за да се запече и кашкавалът.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








