Бяла риба с майонезена коричка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Бяла риба с майонезена коричка
Бяла риба с майонезена коричка
admin
Добавена от: admin
3626
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3 малки рибки треска или друга бяла риба
сол и черен пипер на вкус
други подправки на вкус
120-130 гр. майонеза
малко олио за намазване на тавата 
 

Оставете рибата да се размрази. Изрежете перките, опашката, премахнете остатъците от вътрешностите, премахнете и черната кожица. Изплакнете я със студена вода. Отделете филето от костите и кожата. Нарежете филетата на парчета. Подправете ги със сол и черен пипер (добавете и подправки на вкус). Сложете филенцата плътно в тавичка върху намазнено фолио. Отгоре покрийте рибата с дебел слой майонеза. Печете на 180-190 градуса за около 35 минути. 
Може да поднесете рибата като отделно ястие или гарнитура. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft