Вечер като се прибера скапана от работа това ми е любимата рецепта, топи се в устата

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Вечер като се прибера скапана от работа това ми е любимата рецепта, топи се в устата
Вечер като се прибера скапана от работа това ми е любимата рецепта, топи се в устата
alex
Добавена от: alex
27339
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Необходими продукти:

600 милилитра пилешки бульон
300 грама пилешки гърди
300 грама печурки
300 грама ориз
150 грама заквасена сметана
100 грама кашкавал
3 яйца
2 сладки червени чушки
глава кромид лук
2-3 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици замразен грах
подправки
 

Нарежете и изпържете поотделно лука, чушките и гъбите. Сварете ориза в подсолена вода в продължение на 10 минути, след което изплакнете и оставете да се охлажда.

Ситно нарязаните пилешки гърди изпържете, като преди това ги овкусите с предпочитани подправки.

Смесете месото с ориза, зеленчуците и гъбите. Изсипете ги в подмазана със зехтин тава.

 

Комбинирайте яйцата с половината от кашкавала (настърган предварително) и заквасената сметана. Разпределете заливката върху продуктите в тавата и поръсете с останалия кашкавал.

Изпечете ястието при 200 градуса за около 20 минути.

 

Дай твоята оценка:
3 от 6 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft