Вижте какъв цвят е вашето име и какво разкрива то за вас и вашият характер!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Вижте какъв цвят е вашето име и какво разкрива то за вас и вашият характер!
276925
Източник: retro.bg
Вижте какъв цвят е вашето име и какво разкрива то за вас и вашият характер!

Чували ли сте, че всяко име носи своята нумерологична вибрация , определяща цвета на аурата ? Според това на кой цвят съответства личното ви име, зависят и вашите най-отличителни черти на характера .

За да определите цвета на името и аурата си е нужно само да направите една проста калкулация. Съберете числата на отделните букви, като следвате таблицата и после редуцирайте резултата до едноцифрено число.
  
 
Пример: Даниела = 4 +1+5+9+5+3+1 = 28 = 2+8 = 10 = 1+0 = 1

1.  Червено:  Много нежни и добронамерени личности, готови на всичко за своите близки. Тези хора не са способни да наранят и муха, защото притежават огромно сърце. Безспорно това са и най-верните приятели и всеки, които ги познава знае това.

2.  Оранжево:  Невероятно равновесие между ум и тяло – тези хора притежават изключителен чар и същевременно са ужасно умни и находчиви. Винаги привличат вниманието върху себе си.

Изобщо, те са от онези типажи, които като видиш казваш „Уауу!“

3.  Жълто:  Весели и много жизнерадостни хора. Способни са да заредят всеки с позитивна емоция. В същото време са много самоуверени и интуитивни. Рядко се провалят в начинанията си.

4.  Зелено:  Съвършен баланс между духовно и физическо. Умеят да бъдат и прагматични и позитивни. Тези хора са много последователни в действията си безспорно са родени за лидери.

5.  Син:  Неповторими оптимисти! Това са от онези личности, които незнайно откъде винаги намират сили в себе си, за да преодолеят трудностите и да продължат напред без травми и лоши спомени.

6.  Индиго:  Притежават невероятно желание и воля за живот. Понякога се отчайват, но успеят ли да намерят смисъл, те са готови на всичко, за да направят и невъзможното.

7.  Лилаво:  Тези хора се отличават с една необичайна улегналост и мъдрост. Те са здраво стъпили на земята и знаят отлично кое каква цена си заслужава.Не си падат по рисковете и необмислените постъпки, затова и някои ги смятат за скучни. Истината обаче е, че те са страшно логични и обичат да трупат успехи, докато другите още си играят на проба-грешка.

8.  Розово:  Не се заблуждавайте по цвета, че това са романтици, летящи в облаците. Напротив! Личностите, носещи имена с розова аура, притежават много силна воля и дух. Проблемът им е, че понякога са склонни да бъдат егоисти, но като цяло са добродушни и състрадателни.

9.  Златист:  От тях строи любов, радост и разбиране. Склонни са да се опитват да решат проблемите на всички около тях, дори това да означава да загърбят своите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft