Вкусни жабки
    
    
    
                
            
                25 Март 2015
            
            
            23759
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Замесваме тесто от всички съставки (без кренвиршите) и го оставяме да втаса. 
След като втаса тестото, го разделяме на 10 топки. 
След това всяка от тях разделяме на едно голямо и две малки топчета. 
Голямата топка се разрязва на две и от тях се оформя главата на жабата. 
В средата слагаме по един кренвирш. От малките топчета правим очите на жабата. 
Така оформените жабки оставяме да втасват около 15 минути. Печем ги в предварително загрята фурна, докато пожълтеят леко. 
По желание върху очичките може да поръсим цели зрънца черен пипер, а върху устата (кренвирша) - кетчуп.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








