Всички въздишат по американския ябълков пай, но тези симпатични сладкишчета са стократно по-вкусни и по-лесни (видео-рецепта)!

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Всички въздишат по американския ябълков пай, но тези симпатични сладкишчета са стократно по-вкусни и по-лесни (видео-рецепта)!
Всички въздишат по американския ябълков пай, но тези симпатични сладкишчета са стократно...
admin
Добавена от: admin
6043
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 зелени ябълки
1/3 ч.ч. кафява захар
1 ч.л. канела
малко сол
2 с.л. масло
1 с.л. царевично нишесте
1 яйце
2 листа бутер тесто
 

Обелете ябълките, почистете от семето и ги нарежете на ситни парчета. Сложете ги в голяма чиния, добавете захарта, канелата и солта, след което ги задушете в маслото. Добавете нишестето, за да се сгъсти сосът.
Разточете тестото на голяма кора, след което (както е показано във видеото) сложете по 1 с.л. от ябълковата смес. Намажете тестото с яйце, след което захлупете с другата кора и отрежете сладкишчетата, така че плънката да е в средата. Печете на 190 градуса около 15 мин., или докато сладкишчетата станат златисто-кафяви.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft