Създадени да се къпят в злато и пари: ето ги 5-те най-преуспели и богати зодии

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Създадени да се къпят в злато и пари: ето ги 5-те най-преуспели и богати зодии
9857
Източник: blitz.bg
Създадени да се къпят в злато и пари: ето ги 5-те най-преуспели и богати зодии

Срещали сме какви ли не класации за най-добрите зодии в дадена област. Този хороскоп, обаче, е за онези, които са целунати от Съдбата с богатство и успехи на всички поприща - как да не им завиди човек? Ето ги 5-те най-преуспели и богати зодии

1.Дева 

За добрите качества на Девата е говорено неведнъж.

Но тя определено се нарежда и сред най-успешните зодиакални знаци. Отдадена е и не се спира пред нищо, за да постигне целите си. Колкото е мила и добра, толкова е и твърдоглава. За девата просто не съществуват ограничения. 

2.Скорпион

За всички, докоснали се до този знак, е ясно, че Скорпионът има вродена харизма (както впрочем и всички водни знаци). Представителите на този знак могат да ви убедят във всичко, затова са и толкова успешни работници. Знаят как да използват знанията си и имат силна интуиция кога и къде да действат. Парите са просто началото, когато става въпрос за тях. 

3.Лъв 

Амбициозните Лъвове са родени лидери. Те не могат да се откажат от това, което желаят и знаят много добре как да постигнат всичко. Уверени, лоялни и амбициозни - това са само една част от думите, които описват силния характер на лъвовете. 

4.Телец

Телците може да се трогват и от малките неща в живота, но меркантилността не им е чужда. Пасището е добро за бика, ако е буйно, зелено и продуктивно, което е точното описание на това, как те управляват живота си. 

5.Рак

Не сме очаквали да срещнем именно Рака в тази класация. Обаче тихите води са най-дълбоки! Раците знаят много добре какво искат от живота и че трябва да работят здраво, за да го постигнат. Лоялността и увереността им ги водят на правилното място, но с чара си обират абсолютно всички точки. Разговорите с тях са лесни. Раците са много щедри и явно при тях действа принципът "дай, за да получиш".

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft