Зодиите в петък-Паричен бонус за три зодии, голям късмет за няколко зодии и благоприятен ден за пътувания

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Зодиите в петък-Паричен бонус за три зодии, голям късмет за няколко зодии и благоприятен ден за пътувания
11425
Зодиите в петък-Паричен бонус за три зодии, голям късмет за няколко зодии и благоприятен ден за пътувания

Идва и последният работен ден за седмицата, който ще зарадва повечето зодии с приятните преживявания, които ще са в по-голямата част приятни и ще оставят хубави спомени. Не са изключени и малки недоразумения при различните зодии в семейното огнище, но те ще бъдат изглаждани до края на деня и съществени кавги и проблеми не се очакват.

С повече късмет ще се сдобият три от зодиите, които не бива обаче да разчитат само и единствено на него.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще ви впечатли или заинтересува разговор или събитие с жена. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и събирания, за посрещане на гости в дома ви и др. Конфликтите днес ще са свързани с вашия характер или с този на хората около вас. Бурята ще премине бързо, затова пресявайте думите или обвиненията си. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък ще бъде емоционално труден ден за вас. Лесно ще предизвиквате неприятности с поведението си или ще бъдат свидетели (участници) в някаква неприятна ситуация. Този ден ще бъде много успешен по отношение на финансовите ви начинания за тези, които имат собствен бизнес и много успешен за работници и служители, които могат да получат паричен бонус от началството.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес отношенията ви с мъже ще определят успехи и развитието като цяло на вашите дела и планове. Това е ден, в който ще можете да постигнете много на база усвоени знания и умения, постигнати досега резултати, създадени отношения с хора от различни разстояния. Късметът ще бъде на ваша страна, но разчитайте на собствените си действия и решения. Затова ви е дадена силна интуиция, използвайте я. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора извън вашето населено място. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък се щадете от тежка физическа или психическа работа. Вашето здраве или здравето на човек от семейството ви може да бъде проблем и грижа. Задкулисни действия на човек от кръга ви роднини могат да предизвикат напрежение и стрес в отношенията ви. В петък действайте внимателно и се съобразявайте с конкретните обстоятелства, независимо дали ви харесва или не.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft