Гери Малкоданска показа приказния си дом за милиони - (СНИМКИ)

вход през zajenata.bg
За Жената
Гери Малкоданска показа приказния си дом за милиони - (СНИМКИ)
103712
Гери Малкоданска показа приказния си дом за милиони - (СНИМКИ)


Интериорният дизайнер Алекс Ковачев, мъжът на Гери Малкоданска е този, който обзаведе приказен дом за семейството си. Освен това обаче се оказа, че той има още дарби - младият мъж е факир в кухнята.

Когато обзавеждал апартамента, дизайнерът направил помещението, отредено за кухня по свой вкус и така, че да му е удобно и практично на него.

"Специално си направи кухненски плот и бар, където да готви, защото обича да се разтоварва по този начин от работния ден.

А ние обичаме да сядаме с приятели на трапезата и да му се възхищаваме. Но това е голям късмет за мен. Така, че аз освен, че влизам в дома наготово, и хапвам наготово, не крие, че мъжът й върти гозбите в семейството им - Сега сме се запалили по индийската кухня. Аз приготвям предимно растителни ястия, без да сме вегетарианци или вегани. Храним очите, храним и душата".


Кодовото име на апартамента на Гери и Алекс е "Пясъчникът" и е нещо като опитно поле за дизайнера. "За разлика от проектите му за други клиенти, тук няма ясно видима история в дизайна. Това беше в общи линии мястото, където пробваш различни неща, играеш си като малко дете, което може да прави каквото си иска", споделя Ковачев пред "Ева". 


Домът му съчетава балансирани цветове и текстури, светлина и приглушеност, лукс и комфорт - меки мокети, копринените тапети, които отразяват светлината по различен начин в отделните часове на деня, осветителни тела на Том Диксън, скулптура на художника Радо Киров в коридора, елегантен и удобен гардероб с вътрешно LED осветление и стени, облечени в алкантара, витрина за вино, свещите и елегантните сервизи за хранене в кухнята...


В жилището и много книги на съвременни дизайнери, които Ковачев си купува от чужбина, и снимки, които  разказват за местата, където синоптичката и любимият й са пътували заедно. Два пъти годишно пътуват до Париж, често са в Англия, в Лос Анджелис са били нееднократно, когато Алекс прави там интериори на домове. 


Според Гери финалният щрих на този красив интериор са разхвърляните бебешки обувки и дрешки на сина й Лео.
 

Дай твоята оценка:
3 от 10 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft