Горещи страсти: Мариела Нордел получила неприлично предложение от Васил Божков! Ето пикантната оферта:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Горещи страсти: Мариела Нордел получила неприлично предложение от Васил Божков! Ето пикантната оферта:
2534
Източник: blitz.bg
Горещи страсти: Мариела Нордел получила неприлично предложение от Васил Божков! Ето пикантната оферта:

Мариела Нордел е може би най-колоритната фигура у нас, свързана с ТВ-риалити форматите. Къдрокосата атракция, която бе сред най-колоритните участници във "ВИП Брадър", отново напомни за себе си, като направи горещи разкрития за славното си минало.

Животът на темпераментната Нордел, която е живяла на петте континента, а в жилите й тече българска, испанска, френска, гръцка, китайска и еврейска кръв, е пълен с изненади и истории, от които ще се изумите в достатъчни степени.

Една от тези изненади поднася самата тя в скорошно интервю, а главен герой в нея е не кой да е, а напоследък доста актуалният и скандален бизнесмен  Васил Божков .

"Можех да съм на мястото на ЛиЛана, ха-ха-ха.

Шегувам се, не искам нейното място. Да, срещала съм Божков покрай шведския си съпруг, който проявяваше интерес в бизнес аспект към него. Интересна личност е Божков, съчетава острия ум на математик, шахматист, който предвижда 7 хода напред и на момче от Родопите, което гледа да те впечатли.", признава Мариела пред "Уикенд". А докато валят суперлативи за щедростта на Божков, жена му Мая обикаля арестите у нас...

Мариела Нордел млада

А на въпрос защо се е отказала от развитие на романтични отношения с бизнесмена, тя отвръща така: "Какво да ви кажа? Веднъж като пътувахме в колата, той си сложи ръката на коляното ми и директно предложи: "Искаш ли да ми станеш любовница?". Прозвуча ми като Стефан Данаилов в "Дами канят" – "Ти, знаеш ли, че имаш страхотни очи". 

Разбира се, че му отказах. По това време бях омъжена, но дори и да не бях, не бих му станала любовница - просто не е мой тип. Енергията, която Божков излъчва, е особена. Не мога да ви я опиша с думи. Честно казано, винаги аз съм избирала мъжете си, а не те мен"

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft