Какво да сготвим набързо с чушки

вход през zajenata.bg
42473

Гювеч от чушки и домати

500 г печени и обелени чушки
500 г домати
1 глава кромид лук
1 връзка магданоз
4 с. л. олио
200 мл (1 ч. ч.) прясно мляко
2 яйца

150 г краве сирене
сол

• Фурната се загрява на 220 С.
• Чушките се почистват от семето и се нарязват на едри парчета.
• Лукът и доматите се нарязват на филийки.
• Магданозът се измива и се подсушава, след което се нарязва на ситно.
• В огнеупорна тава се нареждат един ред домати, върху тях - филийки лук.
• Поръсват се със сол и магданоз.
• Отгоре се нареждат чушките и се поръсват отново с магданоз и сол.
• Покриват се с доматите и се полива с олио.
• Гювечът от чушки и домати се пече 15 минути.
• Поръсва се с натрошено сирене и се залива с разбитите в прясното мляко яйца .

 Гювечът от чушки и домати се връща във фурната и се пече още 10-12 минути.

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft