Джулиана Гани ще става майка след два месеца!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Джулиана Гани ще става майка след два месеца!
38594
Джулиана Гани ще става майка след два месеца!

Джулиана Гани е вторият участник в „Маскираният певец“, който отпадна от шоуто. Тя се появи в предаването като Коконата.

Още от самото начало зрителите бяха категорични, че зад маската на Коконата се крие именно Джулка. Панелът също не остана по-назад и бързо разпозна Гани.

Според зрителите не само визитката, но и маниерите и говорът са издали Джулка, въпреки че съмнението винаги остава до самия край, докато участникът зад маската не се разкрие на финала на предаването.

Въпреки че се представи много добре в шоуто, Гани бе разпозната и трябваше да свали маската. А накрая на шоуто Джули разкри още една тайна, която е успяла да запази дълго време не само от близките си, но и от медиите, а именно, че е бременна. И то не просто е бременна, а вече е в седми месец.

Джулиана призна, че й е било много трудно да пази тайната, че участва в „Маскираният певец“ и да обясни на годеника си – Илиян Найденов къде ходи, особено в това състояние. Много често оправданията на  Джулка за поредното излизане от вкъщи били, че отива на процедури. Гани многократно е казвала, че държи на външния си вид и се подлага на различни процедури, за да го поддържа.

А през последните месеци на Джули й се е налагало да пази не една, а цели две тайни от всички – бременността си и участието си в „Маскираният певец“.

Зрителите обаче са доста наблюдателни щом са заподозрели, че Коконата е бременна, става ясно от техните коментари в социалната мрежа Фейсбук. Но е имало известни колебания, макар и малки, кой точно стои зад маската на Коконата. „То просто си личеше, че е бременна, но аз помислих за Златка Райкова“, пише фенка на шоуто.

Тази вечер Гани разкри за първи път, че с Илиян ще стават родители само след два месеца. Сега феновете се надяват, че тяхната любимка скоро ще сподели с тях и пола на бебето. Панелът в шоуто смело предположи, че Джули и Илиян очакват не едно, а цели две бебета. Те заложиха на близнаци.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft