Дневен хороскоп за 25 сепетемвори-ВЕЗНИ Успех в трудни условия, БЛИЗНАЦИ Необходима е голяма активност

вход през zajenata.bg
За Жената
Дневен хороскоп за 25 сепетемвори-ВЕЗНИ Успех в трудни условия, БЛИЗНАЦИ Необходима е голяма активност
15748
Дневен хороскоп за 25 сепетемвори-ВЕЗНИ Успех в трудни условия, БЛИЗНАЦИ Необходима е голяма активност

ОВЕН
Силно напрежение
Щадете нервите и здравето си. Гледайте на случващото се от към добрата му страна, защото със сигурност има такава.

Много напрегнат, петък ще сблъска с ярко напрежение Овните. В служебен план се очертават неприятности, които най-често са свързани с администрация, но и взаимоотношенията с колегите няма да е на ниво. Избягвайте кавгите, за да не последват още по-голямо утежняване на обстоятелствата. Действайте внимателно и своевременно укротявайте страстите.

ТЕЛЕЦ
Делови успехи, но тежък ден
Като истински прагматици, ще проучите възможностите, които имате и след това ще пристъпите към действие. Телците имат шанса да постигнат добри резултати в службта си, но общото негативно влияние няма да ви отмине и вас. Става дума за много ядове и кавги, които се свързват с домашните взаимоотношения при някои, а други ще имат големи неприятности с административна инстанция. Друга група от Телците ще имат възможност да устроят работното си място по нов начин. 

БЛИЗНАЦИ
Необходима е голяма активност
Добрите оценки за работата ви ще ускорят издигането ви в службата. Неприятна ще е ситуацията и около Близнаците в петък. За да постигнете целите си от делово или друго естество, следва да сте особено настоятелни при осъществяването им. Препоръчително е да сте активни, особено за ангажираните в бизнеса. Денят е успешен за делови контакти и сделки. За останалите от зодията се очертава успех, извоюван с много усилия и не по-малко нерви. 

РАК
Избягвайте конфликтите
Превърнете работата си днес в удоволствие. Предпоставките за това са много добри. Раците трябва да бъдат особено внимателни във взаимоотношенията си с околните през този ден. Това определение засяга близкия кръг, обществените среди и колегите в службата. Ако избухнат противоречия, със сигурност ще прераснат до остър конфликт, който може да дестабилизира позициите ви. Денят е благоприятен за финансова реализация и за осъществяване на делови цели, свързани с търговия или реализиране на уговорени сделки. 

ЛЪВ
Напрежение в службата
Приемете предизвикателствата в живота си като средство да сте будни и в крак с новостите. Благоприятните възможности на Лъвовете в петък се отнасят към контактите в обществените среди. В момента се разгръща процес засилващ промените в обществените среди, от който може да се възползвате за стабилизацията си. Успех може да завоювате и в службата, но тук напрежението ще е голямо. Денят безспорно е повече от благоприятен, защото бележи началото на важен цикъл за промени. 

ДЕВА
Действайте внимателно
Необходимо ви е повече самочувствие и увереност в собствените сили, за да успеете да реализирате плановете си. Изключително напрегнат ден, през който сблъсъкът с конфликтни ситуации е в състояние да извади от равновесие всеки един от представителите на Дева. От голямо значение е да се владеете. Не по-малко важно е да се пазите от измами и коварни действия, с каквито някой може да си послужи. В някои случаи се оказва, че не сте напълно готови за реализиране на това, към което сте се ориентирали, но външни фактори не позволяват да действате успешно. 

ВЕЗНИ
Успех в трудни условия
Успешно ще придвижите напред делата си, така щото да доведат до финансово благополучие. В доста затруднителните и силно напрегнати общи условия, Везните ще действат твърде ефективно през този ден. Очертават се и разправии, които явно ще са изострени, но няма да са в състояние да навредят на реализацията ви. Много важно е да се съобразите с разгръщащия си процес за промени. Забравете за събитията, които не ви удовлетворяват и насочете вниманието си към ресурсите, с които разполагате.

СКОРПИОН
Владейте се
Въпроси, които не търпят отлагане ще бъдат на дневен ред. Възможно объркване ще ви накара да обмисляте ходовете си по-детайлно. Нестабилността при мнозина от Скорпионите е завишена през този ден, а това ще се отрази неблагоприятно за реализацията на целите ви. За момента е по-важно да избягвате ситуациите, които ще предизвикат бурните ви реакции, защото допълниелното нервно натоварване може да е фатално. Ангажираните с научни изследвания ще достигнат до отдавна очаквано откритие. 

СТРЕЛЕЦ
Запазете хладнокръвие
Промените, предизвикани от вас самите ще започнат да влияят и на обкръжението ви. Кавгите с околните са особено неблагоприятни за Стрелците днес. Такива може да възникнат по повод клюките разпространявани от някого за вас. Не се афектирайте и не реагирайте остро, защото в много случаи са провокации, които целят да ви извадят от равновесие и да ви разконцентрират. Впрочем, тези вътрешни притеснения са към своя край.

КОЗИРОГ
Административни проблеми
Не по-малко имате нужда от спокойствие, затова не ставайте причина за дрязги и недоразумения днес. Труден ден, през който мнозина от Козирозите са застрашени от тежък административен удар. Истина е, че голяма част от зодията биха могли да разчитат на влиятелна подкрепа, но точно днес е съмнително, че може да се възползвате от надеждна помощ, въпреки контактите, които ще осъществите. На вътрешен план този процес ще продължи почти шест месеца.

ВОДОЛЕЙ
Мобилизирайте се
Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Късметът на Водолеите е силен през този ден, но ако разчитате само на наличието му без да вложите необходимите усилия за реализация на целите си, ще останете разочаровани. Той не би ви помогнал и ако решите да хитрувате, за да спестите енергията си, за сметка на някой друг. 

РИБИ 
Проявете динамика и последователност
Приятно ви е да си мислите за предстоящата почивка, но засега трябва да се съсредоточите върху работата си. Вашата сполука в петък е тясно свързана с личните усилия за реализиране на целите. Облегнете ли се на някой друг трудно може да се твърди, че ще успеете. Разполагате с много добри лични възможности и ако сте последователни в преследването на целите си, сполуката безспорно е ваша. Не бива да достигате до остри противоборства.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft