Докосвайки майчината гръд, новороденото заспа. 10 минути по-късно всички уреди в стаята полудяха:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Докосвайки майчината гръд, новороденото заспа. 10 минути по-късно всички уреди в стаята полудяха:
23996
Докосвайки майчината гръд, новороденото заспа. 10 минути по-късно всички уреди в стаята полудяха:

Понякога нищо в живота не протича така, както сме го планирали. В такива моменти е важно да запазим вярата си в доброто и чудесата .

Няколко дни преди Коледа решихме да ви разкажем тази истинска история , която е пример за това, че в живота могат и се случват чудеса !

Шели Коули била бременна в осмия месец. Много скоро тя и съпругът й Джеръми щели да прегърнат първата си рожба.

Денят, който двойката чакала толкова дълго, обаче, станал почти фатален за младото семейство.

младо семейство

Детето се появило на белия свят с цезарово сечение. Операцията приключила успешно и малката Рилън се родила абсолютно здрава. Но младата й майка, която не могла да понесе раждането, изпаднала в кома.

- "Лекарите направиха всичко възможно. Те бяха сигурни, че Шели ще умре" - спомня си Джеръми - "изпълнен си с щастие, че ще видиш дъщеря си ... но в същото време осъзнаваш, че трябва да кажеш сбогом на жена си завинаги ... Думите не могат да опишат това чувство."

жена в кома

Внезапно на една сестра на име Ашли Манус й хрумнала гениална идея. "Знаем, че контактът между майката и детето помага на бебетата. Помислих си дали пък в този случай връзката няма да проработи наобратно?" - казала си Ашли. - "Надявах се, че Шели все още е някъде там, че ще усети бебето със сърцето си, а майчините инстинкти ще я събудят." Но, докосвайки Шели, бебето веднага заспало. "Ние я галехме, дори пощипвахме, но нищо не помогна. Тя беше заспала" - разказва Джеръми, - "но ето че след десет минути тя отново заплака!"

новородено

Невъзможното се случило. "Всички видяхме как мониторите изведнъж се "събудиха". Жена ми се върна към живота!", припомня си Джеръми със сълзи в очите си. Състоянието на Шели постепенно се стабилизирало и седмица по-късно тя най-накрая можела да вземе бебето в ръцете си. "Погледнах към Рилън и си помислих, че е най-красивото дете на света", казва Шели, "знам, че всички майки казват това, но сега чувствам, че двете имаме специална връзка".

майка и бебе

Тази снимка е направена на честването на първия рожден ден на малката Рилън. Ще дойде ден, когато тя ще разбере, че някога е направила истинско чудо!

майка и малко дете

 

Невероятно е как майчината любов и връзката между майка и дете е способна на чудо - дори на това, да победи смъртта!

 

 

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft