Докторът пусна новороденото на пода, след което каза на родилката-Млада си, ще имаш още!

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Докторът пусна новороденото на пода, след което каза на родилката-Млада си, ще имаш още!
4061
Докторът пусна новороденото на пода, след което каза на родилката-Млада си, ще имаш още!

Не е случайно, че имаме инстинктивно желание да защитаваме новородените бебета . Това е модел на природата, който има за цел да помогне за продължаването на нашия вид и да гарантира, че на най-уязвимите сред нас се предоставят грижите, от които те се нуждаят отчаяно.

Следователно идеята да бъдеш всичко друго, но абсолютно сто процента нежна с новородено , не носи мисъл за това.

Казано по-просто, често сме особено внимателни с новородените, защото знаем подсъзнателно, че трябва да съществуваме.

Ето защо това е едновременно шокиращо и ужасяващо, когато Кристал Амескита ражда бебето си, лекарят, който се справи с нея, го заряза. По-лошото е, че тогава той каза на Кристал, че е достатъчно млада, за да има повече.

 

Според съобщенията, бременността на Aмезкита била трудна. Била бременна само 21 седмици, когато през април е приета в болницата за раждане. Болките в корема ѝ били непоносими и медицинските сестри бързо извикали лекар.

Кристъл обясни какво се е случило: „Той ми каза, че мембраните на околоплодния сак стърчат, водите са изтекли и раждането е започнало. Той каза, че шийката ми се е отворила и плацентата е влязла в контакт с вагиналния канал, причинявайки инфекция. Исках да се преборя с инфекцията и в този момент имах две възможности.

Първата беше да ме оперират без да се опитват да запазят бебето, но с по-малък риск за здравето ми, а втората-Да се опитат да запазят бебето, въпреки че е в 21 седмица, но това криеше големи рискове за мен, но аз просто не можех да си представя, че ще изляза от болницата сама!

Амескита казва на лекаря, че иска да избере втория вариант. Тя продължи: „Все още изпитвах контракции и те ставаха все по-близки с времето, така че сестрата ме попита дали искам епидурална упойка. След това дойде ред на катетъра.

„Вкарах катетъра и около по-малко от половин час по-късно се почувствах толкова неудобно, изпитах болка и сърцето ми беше разбито. Обадих се на медицинската сестра, защото й казах, че искам да извади катетъра, защото го усещам, но тя каза, че имам упойка, така че не трябва да усещам нищо. Докато тя и акушерът ме проверяваха, усетих, че губя бебето си. "

Амескита скоро е преместена на друго легло, където започна процеса на раждане. „След два напъна ме попитаха дали искам да го задържа, но исках първо да извадят плацентата“, обясни тя.

В следващия миг Амескита е в шок от видяното, което ще я преследва завинаги.

„Бях толкова шокирана, докторът, който изроди Иън, го захвърли, докато продължи да ми казва:„ Добре, млада си, ще имаш и други деца, ти си добре “. Как можеш да ми кажеш, че съм добре, когато току-що загубих сина си ?! Не можех да повярвам какво точно се случва!

„Майка ми каза, че чувства, че той ще бъде изхвърлен с целия боклук - по начина, по който докторът се справи с Иън, тъй като беше толкова мъничък.

Иън тежеше само 250 грама. Амезкита казва: „Това никога не се забравя и той винаги е в нашите мисли и молитви. Знам, че той е в сърцето ми и това ми осигурява утеха."

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft