Доктор Емилова посочи ефикасно лекарство против рака, което е достъпно за всеки:

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Доктор Емилова посочи ефикасно лекарство против рака, което е достъпно за всеки:
2874
Източник: razkritia.com
Доктор Емилова посочи ефикасно лекарство против рака, което е достъпно за всеки:

Нашата топ-диетоложка, д-р Людмила Емилова , неведнъж е давала ценни съвети за природосъобразен и здравословен начин на живот . Цели 20 години д-р Емилова помага на отчаяни хора да надделеят в борбата срещу килограмите.

Освен това тя чрез гладолечение и правилен хранителен режим оказва помощ да се избегнат болестите. Диетоложката е на мнение, че дори такава коварна болест като рака е лечима, а кое е средството за това - ще разберете по-долу.

д-р Емилова

Людмила Емилова е автор на списък с правила, които ако спазваме няма да станем жертва на страшните заболявания.

Лекарката съветва всяка сутрин на гладно да се пие чаша вода или пък чай от билки. В 10 може да се хапне плод или да се приеме пресен фреш. С фреша могат да седобавят и зеленолистни зеленчуци.

Към обяда трябва задължително да има прясна салата от същите пресни и зелени зеленчуци. За следобедна закуска да се ядат малко ядки или някой плод. Вечерята, която трябва да не е по-късно от 20 часа отново включва голяма зелена салата, която не е препоръчително да е солена. Могат към нея да се добавят и семена.

За здравословен живот е необходимо да се избягват всякакви храни съдържащи пестициди, антибиотици или хормони. За предпочитане е те да се набавят от село, а не от големите търговски вериги. Много е важно да не се консумират животински продукти от различни видове заедно.

Една седмица може да яде мляко, през другата яйца, а следващата кашкавал. Да не се пият бира и безалкохолни газирани напитки. Както и да се избягват брашното и бялата захар.

Чесънът бори раковите клетки и спира болестта

глава чесън

Доктор Емилова е на мнение, че онкологичните заболявания се лекуват . Тя съветва как да се предпазят хората от рак, като се позовава на научни изследвания, при които е установено, че чесънът спира развитието на раковите клетки .

Не по-малко е полезен фасулът, който помага да не се разболеем от диабет, както и киселото мляко, но трябва да се яде само в дните, когато овцете и кравите го дават, предават от retro.bg.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft