Доктор установи бременност при жена, която не е била с мъж-Ето какво се е случило!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Женско здраве
Доктор установи бременност при жена, която не е била с мъж-Ето какво се е случило!
7118
Снимков материал: pixabay.com
Доктор установи бременност при жена, която не е била с мъж-Ето какво се е случило!

Жена, която държи тест за бременност | Източник: Shutterstock

Лесбийка беше изумена, когато се оказа с положителен за тест за бременност. Не подозираше, че пътят към истината ще бъде неравен.

Обръщайки се към подразделението на AskDocs в Reddit, 23-годишна лесбийка разкри, че е изплашена, след като е дала положителен тест за бременност.

Тя се страхуваше, че е някаква форма на рак, че е била сексуално насилвана или е правила секс и не може да си спомни.

Оригиналният пост (OP) обяснява, че тя не е много сексуално активна, но спи с жена, с която се среща около два пъти месечно. Жената, която виждаше, беше родена жена или цисджендър и не можеше да забременее.

Последният път, когато младата жена си спомня, че е правила секс с мъж, беше, когато беше в гимназията преди шест години. Тя обясни, че е висока 5'3", 140 lbs и като цяло е здрава. Понякога приема Zoloft и понякога използва лекарства за алергия без рецепта, за да даде известна представа за здравето си.

Започнала да повръща от време на време около месец преди това, но не се тревожеше за това, мислейки, че е стомашна болест. Въпреки това, когато най-накрая посети клиника в Тенеси, защото не се подобряваше, беше й казано, че е бременна.

Тя се опитала да обясни, че бременността е невъзможна, но персоналът, който й помогнал, настоял, че е така. Тъй като не следеше менструацията си, не беше сигурна кога за последен път е настъпила. Трябваше скоро да посети гинеколог, за да потвърди новината за бременността, но тъй като беше уплашена, тя искаше незабавни отговори, добавяйки :

„Четох, че има някои видове рак, които могат да причинят положителен тест за бременност, но не мога да намеря много информация за тях.“

Искаше да знае дали някой може да каже колко вероятно е това. Единствената друга възможна причина беше, че тя може да е заченала през ноември 2023 г., когато пиеше в къщата на приятелките си, където група от тях се бяха събрали, за да гледат футболен мач.

Обяснява, че не е пила и шофирала, затова решила да спи на дивана на приятеля си. Младата жена също не употребява много алкохол, избра около три питиета, така че не вярваше, че е припаднала. Приятелката, която посети, е жена, омъжена за мъж.

Опитвайки се да стигне до дъното на въпроса, тя е изпратила съобщение на съпруга на приятелката си и го попита дали са спали заедно, а тя бешеда е била твърде пияна, за да го запомни. Обърканият мъж се обидил и настоял, че няма да изневерява на жена си или да спи с някой, който е твърде пиян, за да си спомня случката на сутринта.

Искаше да му повярва и да му се довери, но се страхуваше, че той може да я е нападнал сексуално и лъже. Жената също така разкрива, че абортът е незаконен в нейния щат и се надява някой да може да й каже какво се случва и дали има друга причина за положителния тест.

В актуализация тя благодари на читателите за техните полезни отговори, които я накараха да се чувства по-малко паникьосана, въпреки че все още не знае истината. Сега тя знаеше, че може да е нещо друго освен рак или бременност. Тя вече беше в дома на родителите си и се чувстваше малко по-добре.

Родителите й предложиха да й помогнат да направи аборт в друг щат, ако очаква. Тя също изпрати съобщение на приятелката си и й разказа всичко, а приятелят се закле в живота си, че не е изглеждала дрогирана, а леко пияна в този съдбовен ден.

Приятелката обяснила, че тя и съпругът й си легнали заедно, докато тя спяла на дивана им. Приятелката казала, че няма начин съпругът й да направи нещо, без младата жена да знае. Reddit потребителката не беше сигурна, но се почувства по-добре и работи върху това да не се доверява на приятеля си.

Родителите й казаха, че дори да е рак, това не е смъртна присъда. Бащата планира да се обади, за да види дали могат да посетят гинеколог на следващия ден, за да получи някои отговори. Два дни след последната й актуализация тя се върна с друга.

Каза, че е намерила час за спешна помощ и майка й я е приела. Тестът за бременност е положителен, но ултразвукът не може да потвърди новината. Беше отведена в спешното отделение (ER), тъй като нейните резултати с празна матка представляваха бърз отговор.

Основното им притеснение беше, че плодът може да расте извън матката, а това е изключително опасно. Трансвагинален ултразвук не можа да установи бременност, но кръвните изследвания разкриха, че нивата на хормоните й са много високи, докато калият и желязото са ниски.

Персоналът помисли, че може да види нещо на десния й яйчник и изврши лапароскопска операция, която доведе до отстраняване на целия яйчник след откриване на незрял тератомен тумор . Момичето не си спомняше да е ходила на операция или да се е събуждала, но си спомняше, че беше в истерия, когато се събуди.

Тя разбрала за тумора по-късно. Медицинска сестра й каза, че разговарят с някои специалисти и включват патология, за да определят дали туморът е злокачествен. Момичето смяташе, че дължи извинение на приятелката си и оставаше да нощува в болницата.

Въпреки това тя все още имаше много въпроси, като например колко време отнема патологията и дали е същото като биопсия. Тя също искаше да знае дали туморът е причината за повръщането й или нещо друго. Искаше да знае дали болницата ще й каже, преди да си тръгне, дали има рак и дали ще умре.

Тя обаче все още има страхове, но смята, че потребителите са й помогнали много.

В последната си актуализация обясни, че лекар е дошъл да я види и е казал, че не е разбрала диагнозата си. Медицинският персонал не каза, че има незрял тератом, но има характеристиките на такъв. Това обаче беше тератом, въпреки че не беше ясно дали е зрял или незрял.

Втора кръвна картина показа, че тя все още има хормон на бременността, но сега е по-малко от половината от това, което беше предишния ден. Болницата беше сигурна, че туморът го причинява и също е отговорен за нейното повръщане. Лекарят каза, че вероятно ще го премахнат, независимо дали е злокачествено или не и да не се тревожи, защото тя не умира.

Наличието на един яйчник няма да повлияе на здравето й и тя все още може да има деца. Щеше да бъде направено сканиране за търсене на други маси, преди да си тръгне този ден, и това щеше да я успокои. Нивата й на калий се нормализираха чрез IV.

Разговаря с приятелите си от нощувката през ноември 2023 г. и те не бяха ядосани, а се тревожеха да не си помисли, че някой друг я е наранил. Също така информира жената, с която разговаря, и всичко това беше на прав път.

Резултатите от патологичния тест се очаква да отнеме около две седмици и ако се покажат, че показват рак, пациентката ще бъде насочен към онколог. Въпреки това на всеки два дни тя трябва да си прави тест за бременност през следващите две седмици. Ако те се върнат положителни, тя трябваше да се обади на лекар, за да разбере какво се случва, като добави :

„Всичко това беше много странно и сюрреалистично, но съм много благодарна, че не бях бременна и че ако имам рак, той вероятно е лечим.“

Беше благодарна, че не е бременна и че ако е рак, той е лечим. Тя завърши актуализацията си, като благодари на онези, които отговориха на въпросите й и я успокоиха в момент на нужда. Тя обаче все още има страхове, но смята, че потребителите са й помогнали много. Някои коментари, които оставиха, включваха съветник, който каза ,

„Ултразвукът на корема ще се установи, ако наистина сте бременна или ако се случва нещо друго. Ако сте бременна, те могат да определят датата на бременността (приблизително), за да разберете кога вероятно е настъпило зачеването. Моля, уведомете ни след срещата си с гинеколог. "

„Много съжалявам, че това се случва с вас! Други са ви дали добри съвети за други възможности. Когато се събудихте у тях, дрехите ви изобщо бяха ли разместени? Имаше ли други мъже, които не познавахте ? Приятелката (съпругата) каза ли дали е заключила вратата, след като са си легнали?" един човек разпитан .

Преди да добавите , „Знам, че ситуацията ви е невероятно страшна. Опитайте се да не се паникьосвате и да се развивате спираловидно, докато не получите повече информация. Толкова се радвам, че се свързахте с родителите си и те ви подкрепят. Ще помисля за и се надявам да получиш отговорите, които заслужаваш."

Лекар, който отговори на публикацията й, посочи бременност, тестване на грешни проби и трета „най-вероятна“ възможност за объркващи резултати, добавяйки : „Никога не съм чувал за това, но ако вашият сексуален партньор е правил секс с мъж и имах сперма върху нея и след това правих секс с вас, теоретично това може да причини партеногенеза, т.е. бременност без секс, т.е. какво се предполага, че се е случило с Мери, моля, кажете ми какво са открили.

За момичето беше облекчение да открие, че не е бременна, докато потребителите и професионалистите помогнаха да я поддържат спокойни, за да може да се справи с объркващата си ситуация заедно с подкрепата на родителите си.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft