Дроб-сарма с пилешки дробчета
    
    
     
                
            
                23 Февруари 2012
            
            
            158338
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 пакет пилешки дробчета
	1 глава лук 
	1 ч.ч. ориз 
	джоджен 
	чубрица
	черен пипер
	сол 
	олио
	за заливката: 
	2 яйца 
	2 с.л. брашно 
	1 кофичка кисело мляко
Пилешките дробчета се задушават около 3-4 минутина. Отделно се задушават лукът и оризът, докато стане прозрачен. Оризът и дробчетата се изсипват в тавичка. Поръсват се с подправките. Сипват се 3 ч.ч. топла вода и ястието се печедо готовност на ориза. Накрая се залива със заливката, приготвена като за мусака, и се допича.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








