Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли вече се казва Джон и изглежда наистина като момче-Снимки

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли вече се казва Джон и изглежда наистина като момче-Снимки
34332
Източник: ohnamama.bg
Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли вече се казва Джон и изглежда наистина като момче-Снимки

Първото биологично дете на Анджелина Джоли и Брад Пит определено беше родено като никое друго - под светлината на прожекторите и то още от утробата. Джоли и Пит имаха две осиновени деца преди Анджелина да забременее с Шайло.

И тогава целият свят се обсеби от тази бременност. Вниманието беше толкова голямо, че двойката реши да замине за Намибия, където да бъде родено детето им.

То се ражда с името Шайло Джоли-Пит и е момиче. Първите снимки на Шайло се продават за милиони долари, а Джоли и Пит ги предоставят за благотворителност. Всички са запленени от мисълта как ще изглежда това дете, когато порасне. С родители като Анджелина и Брад, всички са сигурни, че току-що се е родила следващата голяма звезда.

До този момент нито едно от децата на Джоли и Пит няма официален профил в социалните мрежи. Изглежда, че всички ценят и пазят личното си пространство, както правят и родителите им. Доста неща не се знаят за семейния живот на Брад и Анджелина, за развода им, както за живота на децата им, но има един факт, който признават открито - най-голямото им биологично дете не иска да бъде наричано Шайло и то отдавна. То е избрало за себе си името Джон Джоли-Пит и се възприема като момче.

Шайло се ражда на 27 май 2006г. като момиче и с името Шайло, но започва да поставя идентичността си под съмнение още на много крехка възраст. С папараци по петите им постоянно, хората започват да говорят все повече, докато Шайло расте. През 2008г. Брад за първи път споменава, че Шайло предпочита да се нарича с друго име. Тогава родителите мислят, че това е само фаза, през която преминава малкото им дете.

"Иска да я наричаме единствено Джон. Джон или Питър. Постоянно ни поправя и казава, че името ѝ е Джон. На нас ни се струва много сладко, макар да е странно за останалите.", споделя Пит в свое интервю.

Името Джон остава с времето и Джоли и Пит свикват да наричат дъщеря си така. Нямат нищо против и с желанието на Джон да се облича като братята си.

"Тя иска да е момче", споделя Анджелина в интервю. "Ето защо я подстригахме. Тя харесва мъжката мода и иска да бъде точно като братята си."

Говори се, че Шайло искам да направи пълна трансформация от момиче към момче и дори е започнала да приема хапчета, които да спрат развитието ѝ през пубертета. Тези слухове не са коментирани по никакъв начин от страна на родителите ѝ.

Те все пак продължават да се обръщат към нея и с името Шайло и споделят колко се гордеят с дъщеря си.

"Брад се гордее изключително много с 14-годишната си дъщеря. Той е горд, че тя винаги остава вярна на себе си и се държи чудесно с братята и сестрите си."

Анджелина разкрива, че името Шайло има голяма сантиментална стойност за нея.

"Първородното дете на родителите ми е трябвало да се казва Шайло, но за съжаление майка ми е направила спонтанен аборт", разкрива актрисата.

 

А междувременно Джон (или Шайло), изглежда като здрав и щастлив тийнейджър. Има задружно семейство и приятелски кръг от деца като Мили Боби Браун и Сури Круз.

Родителите по света определено могат да вземат пример от Брад и Анджелина и деликатния и интелигентен начин, по който се отнасят със своята дъщеря, която е в търсене на своята идентичност.

Дай твоята оценка:
2 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft