Д-р Емилова разкри как да отслабнем рекордно бързо за 20 дни и да влезем във форма за лятото

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Д-р Емилова разкри как да отслабнем рекордно бързо за 20 дни и да влезем във форма за лятото
249868
Д-р Емилова разкри как да отслабнем рекордно бързо за 20 дни и да влезем във форма за лятото

Д-р Емилова п осочи как да се върнем във форма за лятото!

Популярната д-р Емилова от години е нещо като гуру за звездите, а и за обикновените хора. През кабинета и центъра й са минали хиляди, които желаят да се отърват от излишните килограми.

За много хора обаче не е допустимо да отделят от месечния си бюджет, за да се отдадат на релакс и точно определен режим в така наречения „дебелариум“.

За тази цел д-р Емилова даде безценен съвет.

 

Тя посочи как само за периода от 15-20 дни бихме могли да постигнем не отслабване, а наистина рекордно отслабване. Толкова явно, че няма да се познаем след това. Разбира се, режимът за тези дни е строго определен, но пък красотата и здравето изискват и своите малки жертви.

И така. Определете си дата и започнете – все пак почивката на море наближава. За тези двадесетина дни трябва да се храним единствено и само с плодове и чай. Както и да приемаме достатъчно количество вода, разбира се.

 

Всеки ден са позволени по два килограма плодове, както и четири билкови чая с мед. Хапва се така, че през два часа трябва да се редуват плод и чай. По този начин в стомаха винаги ще има храна и няма да усещаме вълчи глад.

Позволява се по една кафена лъжичка мед, не повече, във всеки чай. Ако можете да изпиете обаче един или два чисти, без подсладител, е повече от прекрасно. Отслабването на д-р Емилова става видно още през първите дни от тази диета.

Тя обаче уточнява, че това не са стопени мазнини, а изхвърляне на излишната вода от тялото. Горенето и чистенето на мазнини идва около 8-10 ден. А оттам нататък до 20-ия слабеем наистина феноменално.

 

В никакъв случай обаче след диетата не бива да се нахвърляме върху храната като диви животни, а е необходимо да си направим захранване. Добре е седем дни да хапваме повече салати и супички, а не тежки храни.

Оттам насетне, всяка седмица е необходимо да имаме само един ден на чай и мед, за да поддържаме теглото си и да попречим на повторно напълняване.

Дай твоята оценка:
3 от 10 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft