Д-р Емилова съветва: Сега е момента да започнете този режим, ако искате да отслабнете или да излекувате тялото си

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Д-р Емилова съветва: Сега е момента да започнете този режим, ако искате да отслабнете или да излекувате тялото си
0
Д-р Емилова съветва: Сега е момента да започнете този режим, ако искате да отслабнете или да излекувате тялото си

Д-р Емилова е категорична в уникалния ефект на режима на Дънов!

Д-р Емилова разкри, че сега е точният момент, в който трябва да започнем с режима на Петър Дънов . Ако, разбира се, искаме да отслабнем или да излекуваме някои от болежките си.

Тя е убедена в резултата, който само след десетина дни ще ни накара да хлъцнем от удивление.

Въпросният режим на Петър Дънов е познат като житния режим. При него е важно в течение на десет дни да не се консумира нищо друго, освен позволените продукти и съставки. Солта и алкохолът са напълно изключени и трябва да го споменем още в началото. Да си знаете.

 

Житният режим на Дънов прави чудеса с нас и организма ни

За всеки ден от режима на Дънов, трябва от вечерта да вземем сто грама жито и да го затворим много добре в термос, като сме го залели с вряла вода. На сутринта още на гладно изпиваме житената вода, към която сме добавили сока от половин лимон и малко мед.

През останалото време на деня си разделяме набъбналото жито и го разпределяме на три порции. Заедно с него на ден са ни позволени за консумация и три ябълки, девет ореха, три лъжици мед и един-два лимона.

Добре е да караме само на тези продукти като гарантираме, че няма да ви стане нищо. Д-р Емилова споделя, че около втория или третия ден някои хора може да се почувстват леко отпаднали и без сили, но това усещане ще изчезна бързо.

Това е така, тъй като тялото се настройва бързо към пречистване и изхвърля от себе си всички токсини и вредни вещества, които го затлачват.

 

„Ябълките са полезни за сърцето, орехите за мозъка, а меда чисти кръвта. Както виждате, всичко небоходимо се съдържа в храната ни. И нека никой да не мисли, че ще умре от глад. Да се тъпчеш, както сме свикнали, не означава, че се храниш. Ти просто си прасе“, коментира д-р Емилова.

След тези десет дни е необходимо да се направи захранване с така наречената „ангелска супа“, която се състои от картофи, моркови, лук и магданоз. Но без грам сол в нея. С това пречистване не само зверски и здравословно ще отслабнем, но и ще се излекуваме от редица болести, убедена е д-р Емилова.

Дай твоята оценка:
2 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft