Едно момиче, което избяга с учителя си: Аз спах с него и не съжалявам! (Видео)

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Едно момиче, което избяга с учителя си: Аз спах с него и не съжалявам! (Видео)
12566
Едно момиче, което избяга с учителя си: Аз спах с него и не съжалявам! (Видео)

Елизабет Томас беше само на 15 години, когато беше отвлечена от 51-годишния й учител Тед Куминс, който тогава бил женен.

Започна голяма полицейска операция и Елизабет днес казва, че не съжалява, че е избягала с Тед. Те са издирвани в Тенеси, докато не ги намериха през април в Калифорния.

Кумнис хвърлил мобилните телефони в реката, изключил GPS устройството в колата си и двамата си боядисали косата. Оставил съобщение на съпругата си, в което пише, че е заминава малко да си избистри мислите, но не споменал Елизабет.

Елизабет очевидно мечтаела за брак с Тед, защото Инстаграм написала "съпруга" и сложила емотикон във формата на пръстен. Странната двойка е била забелязана да купува презервативи и други неща, а ги намерили в скрита дървена къща.

Търсенето продължи пет месеца. Тед признала, че спят заедно. Признал и че преди да ги хванат купил скъп каяк и планирал бягство с Елизабет в Мексико.

Елизабет рядко дава изявления на обществеността.

- Не съжалявам, но не казвам, че е прав. Това е преживяване, с което ще живея до края на живота си. Това е добре и лошо - каза Елизабет.

Тя добави, че е шокирана от факта, че хората задават толкова много лични въпроси.

- Всички те трябва да се установят. Аз съм просто човек. И хората говорят за мен, сякаш ме познават ... - каза Елизабет.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft