Еротиката съсипала кариерата на Сашка Васева - ветеранката на попфолка с тежко признание (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Еротиката съсипала кариерата на Сашка Васева - ветеранката на попфолка с тежко признание (Снимки):
2044
Източник: pik.bg
Еротиката съсипала кариерата на Сашка Васева - ветеранката на попфолка с тежко признание (Снимки):

Даже да не слушате поп фолк, няма как да не сте чували името на Сашка Васева или Дупнишката Мадона , както често я наричат. Тя бе една от емблемите във времената на зараждащия се "лек" жанр, а и до днес е запазила голяма част от някогашната си фен-аудитория.

Но в един момент, сякаш на върха на кариерата си, Сашка изведнъж сякаш залезе и постепенно се оттегли от пеенето . За мнозина причината и до днес остава загадка, но ето че изпълнителката на "Левовете в марки" сама призна каква е истината.

Легендата на поп фолка стигнала до извода, че причина за кариерния ѝ спад са еротичните фотосесии , с които преди години заля виртуалното пространство. След тях славата й и поканите за участия и концерти вместо да скочат, както се надявала самата тя, тръгнали стремглаво надолу.

Сашка Васева млада

"Направила съм големи грешки в кариерата си, които ми костваха много, макар да не бих казала, че се срамувам от тях. Грешно беше, че в момент, в който не намирах спонсори, реших да се завърна в кариерата с еротични фотосесии. Публиката ми тогава, уви, се промени - от такава, която слуша музиката ми, стана такава, която мисли, че ще получи нещо от мен на участията ми. Беше ми неприятно, обаждаха ми се само мъже с неприлични предложения. Дадох сбъркан сигнал и вместо да получа покани за рецитали, заваляха други, непристойни оферти", съжали Васева в интервю за наш седмичник.

Сашка Васева колаж

Колаж: ПИК

С днешна дата певицата няма нови песни и затова не се чувства достатъчно актуална с жестоката конкуренция в лекия жанр. "Но ако намеря меценат, който да заложи на мен, ще е друго. Имам голямо желание за работа, но трябват и финансови средства. Музиката, аранжимените и клиповете, уви, са много скъпи. С удоволствие бих приела предложения за участия и концерти", допълни Дупнишката Мадона.

  
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft