Ето какви изненади е подготвил Алек в последните епизоди на Ергенът

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
Ето какви изненади е подготвил Алек в последните епизоди на Ергенът
4732
Ето какви изненади е подготвил Алек в последните епизоди на Ергенът

Изненади очакват зрителите в последните епизоди на „Ергенът“! Те са подготвени от бизнесмена и джентълмен Алек за трите финалистки. Първата изненада ще е среща с най-близките им, които ще ги посетят в имението, за да им окажат подкрепа и да им дадат съвет.

Следващата изненада от синеокия красавец е да отведе и трите претендентки на вълнуващи индивидуални романтични срещи из най-красивите кътчета на Родос.

И, разбира се, най-очакваната от всички изненада ще е неприятна за две от участничките, които ще отпаднат, защото предстои във финалния епизод на риалитото в четвъртък Алек Младенов да удостои избраницата си с последната роза в последната за сезона „Церемония на Розата“.

Последните епизоди в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV обещават да бъдат изключително емоционални.

 

Те ще последват драматичните събития, които разтърсиха имението на любовта през последните няколко седмици. Алек е изправен пред най-трудното си решение до този момент – да избере своя спътница в живота измежду трите дами, стигнали до финала по пътя към неговото сърце – Магдалена, Йоана и Надежда.

Развръзката в третия сезон на „Ергенът“ ще донесат майката и сестрата на Алек, които ще пристигнат в имението, за да се запознаят с двете участнички, стигнали до заключителната фаза в надпреварата за сърцето на Младенов. Харизматичният „ерген“ ще има възможност да се уедини насаме с тях в имението си, а какво ще бъде окончателното му решение на финала на най-вълнуващото телевизионно приключение – предстои да разберем!

В последните часове на сагата Алек ще даде роза на Надежда и Магдалена и ще остави третата финалистка Йоана разочарована, съобщават източници.

Изненадващият избор на Алек обаче ще остави Надежда и Магдалена в шок. Той не избира нито една от тях, според информацията на източниците.

Източници на novinite.bg твърдят, че намесата на майката на Алек е причината за това. Това ще стане тъй като изборът на Алек е бил именно Надежда, но майка му не я е харесала поради факта, че тя има дете.

Финалът на третия сезон на „Ергенът“ обещава да е всичко друго, но не и скучен и феновете ще продължат да говорят и спекулират дълго след излъчването му.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft