Златният лек на проф.Чирков с 10 глави чесън - пази от инфаркт и високо кръвно, удължава живота:

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Златният лек на проф.Чирков с 10 глави чесън - пази от инфаркт и високо кръвно, удължава живота:
6205
Източник: pik.bg
Златният лек на проф.Чирков с 10 глави чесън - пази от инфаркт и високо кръвно, удължава живота:

Името на професор Александър Чирков не се нуждае от представяне. Той е най-голямото светило у нас (и не само) в областта на сърдечната хирургия, а благодарение на него стотици хора живеят втори живот.

Проблемите със сърцето са широко разпространени в съвремието и все повече хора се оплакват от сходен род заболявания.

Фактори като мръсния въздух, некачествената храна, заседналия начин на живот и още ред причини нанасят п оражения върху най-важния орган в човешкото тяло, обяснява проф. Чирков. Прочутият кардиохирург предупреждава, че ако не се вземат мерки, съчетани с профилактични прегледи, последиците от тях могат да бъдат страшни и даже фатални. Великият в областта на сърдечната хирургия проф. Чирков дава своите два основни съвета или т.нар.рецепти, за лечение и поддържане на болно сърце, които е необходимо да се спазват ежедневно, за да си гарантираме  здраве и дълъг живот .

професор Чирков

Първият съвет на големия учен е никога, абсолютно никога, да не се храним след 18 часа вечерта. „Често пъти пациенти със сърдечни проблеми идват при мен и се оплакват, че имат екстрасистоли, аритмия, прескачане. И се оказва, че не са спазили това наистина важно за здравето им изискване – да не ядат след 18 часа. Тогава винаги в корема се образуват газове, които повдигат диафрагмата, а тя от своя страна притиска сърцето и става лошо“, обяснява проф. Чирков.

Това, което също препоръчва на пациентите, е да си направят една от възможно най- здравословните смеси за сърцето , която да приемат редовно. Тя се прави, като се смесят 10 глави чесън, счукан на каша, заедно със сока от 10 лимона и 1 килограм мед. Тази смес е необходимо да престои една седмица и чак след това е готова за консумация. Пием от нея веднъж на ден, по четири лъжички – приемаме на малки глътки и бавно, като не забравяме да задържим малко в устата, преди да глътнем.

чесън с лимон и мед

Количеството от сместа е достатъчно за два месеца прием, а помага и на много болни и възрастни хора, които дори трудно стават и се движат. „Не на последно място бъдете добри и не пропускайте лоши мисли, а още по-малко злоба и завист в ума си. Тъй като мозъкът е в пъти по-опасен за сърцето, даже от пушенето. Казвам го съвсем откровено и директно, тъй като съм го виждал“, твърди големият проф. Чирков.

Дай твоята оценка:
5 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft